donderdag 1 oktober 2015

Eijffinger fotobehang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Een tijd waarin steeds meer, met name welgestelde, mensen hun interieur wilden decoreren.


Anna beschikte over een gezond zakelijk inzicht en achter de schermen had zij de touwtjes stevig in handen. De stijlen van deze collecties verschillen erg van elkaar en binnen elke collectie vind je vele kleuren en prints. Natuurlijk zijn ze geïnteresseerd in de woontrends, nieuwe kleuren, vormen materialen. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend met interieur advies op.


Eijffinger fotobehang

Hebt u een mooi exemplaar gevonden? U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen. Vind hier alle deals in National! Eijffinger behang collecties bekijken in onze Showroom. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux.


Javascript is uitgeschakeld. In seizoen van VT Wonen is menig woonkamer opgeknapt met een behang van dit merk. Serene stillevens, fascinerende wolkenluchten en levensechte landschappen, meesterlijk vastgelegd met verf en kwast. Zo ver weg en tegelijkertijd zo dichtbij.


Eijffinger fotobehang

Naast heel veel fotowanden ook wandgrote dessins, tekeningen en teksten. Vrolijke voorjaarsbloemen, romantische gedichten of de Yellow Cab en Wall Street in New York. Kies uit 1producten vanaf € 295. Komar fotobehang bestellen bij Behangwereld.


Online kopen bij Wall-art. Wij maken het fotobehang geheel naar wens van uw eigen foto of kies gratis uit de beeldbank. Fotobehang op maat gemaakt.


Eijffinger fotobehang

We maken het op maat, bewerken het, retoucheren het en passen kleur, details etc aan. De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang. Van steenbehang tot Acrylbehang. Met de veelal kleurige dessins willen zij vele kamers in de wereld mooier maken.


Als je een keuze voor een mooi fotobehang uit onze collectie behang, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Hierdoor heb je een uniek behang met eigen print aan de muur.


Het behang wordt op maat gemaakt, zodat het perfect op je muur past. Bij eigen foto's op behang is het erg belangrijk dat de foto of het ontwerp van een hoge kwaliteit is. Wij printen dit haarscherp en snijden het op maat. Wij doen altijd kosteloos een kwaliteitscheck voordat wij het behang.


FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts