maandag 25 mei 2015

Capi nature

Diverse Vazen En Bloempotten Uit De Nature Serie. Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist. Kies uit 1producten vanaf € 20.


Naast de bekende black, grey en ivory zijn er nu ook antraciet en donkerbruin aan toegevoegd. De natuur bestaat uit mooie vormen en texturen en die benadrukken we graag extra op onze bloempotten. Het natuurlijk design zorgt voor een ultieme samenhang tussen pot en plant. Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten.


Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Bestel eenvoudig in onze webshop en ervaar onze enorme collectie plantenbakken uit de collectie made in hollan capi lux, capi nature , capi classic, capi care en capi indoor. Capi Nature Geïnspireerd door de natuur. Hierdoor is het ook mogelijk de pot binnen te gebruiken.


Capi nature

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Capi. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Doordat elke pot handmatig is gemaakt heeft iedere pot een eigen unieke uitstraling. Voor elk soort interieur is er wel een Capi plantenbak. De potten worden geproduceerd in Nederland. Deze sierpotten zijn waterdicht en kunnen hierdoor goed binnen worden neergezet.


Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. We beschikken ook over potgrond en planten. Deze vaas vormt binnen én buiten de stijlvolle basis van jouw. Capi staat bekend om trendy producten en kwaliteit. Uit onze collectie potterie.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Omdat alle plantenbakken met de hand gemaakt zijn is iedere pot weer net even anders en uniek. Er zijn varianten beschikbaar: Capi Brix, Capi Rib en Capi Row. Lichtgewicht bloempotten met een natuurlijke uitstraling, elk exemplaar is handgemaakt en heeft dus eeen unieke uitstraling. Vaas cylinder I loop ivoor.


Capi nature

Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke ervaring te bieden. Van het merk Capi , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie. Het design is geïnspireerd op originele structuren uit de natuur zoals gevlochten takken of riet en is vertaald naar een moderne materiaalsoort. Pot rechthoek donkerbruin.


Koop hem nu voor €5capi nature vaas elegant laag rib nl 35x- zwart is een schitterende bloempot. Deze Capi pot heeft een vaas model en heeft een stijlvolle zwarte kleur aan de buitenkant en een vrolijke oranje kleur aan de binnenkant. Koop nu en betaal pas over dagen!


De Rib-textuur is geïnspireerd op gevlochten riet en de dunne lijnen daarvan. De smalle, dansende lijnen zorgen naast een natuurlijke look ook voor een speelse touch aan deze potten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts