donderdag 7 mei 2015

Rvs achterwand

RVS achterwanden tegen lage prijzen. Bestel hier keukenachterwanden online. Zoek naar hittebestendig glas op de nieuwe KensaQ. Rvs achterwand of rvs plaat op maat in elke maat. Eenvoudig online bestelen en gratis levering.


Rvs achterwand

Het meest geschikt voor inpandig gebruik. De rvs keuken achterwand van k3geslepen rvs 3passen perfect bij rvs keukenapparaten van bijvoorbeeld Siemens, Pelgrim of Etna, omdat van de keukenapparatuur hier ook van is gemaakt. RVS Achterwand 10mm met anti-fingerprint. Vanaf nu geen vingerafdrukken meer op je rvs achterwand. Roestvrijstaal in je keuken.


Alleen jammer van de vingerafdrukken die vaak zichtbaar zijn op rvs. Het kost veel tijd om rvs schoon en vingerafdrukvrij te houden. Hier kun je terecht voor vragen en advies. U vindt Pelgrim achterwanden in verschillende afmetingen, die perfect te combineren zijn met een kookplaat of fornuis én een afzuigkap. Onze fabriek levert rvs tafels en keukenbladen of rvsplaat aan bedrijven voor keukens, u kunt ook terecht voor rvs platen voor het achter.


Rvs achterwand

Als praktische bescherming voor hitte en spetters achter je fornuis of als strak en modern accent door de hele keuken heen. Bekijk alles met rvs achterwand ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Zo kunt u de achterwand makkelijk monteren tegen de muur. U hoeft zich geen zorgen te maken over de oneffenheden in de muur, deze vangt de mdf plaat immers op. Wij bieden de achterwand zonder gelaste hoeken aan. Blinck produceert en levert aan bedrijven en particulieren op maat gemaakte rvs achterwanden. Deze rvs achterwanden worden gemaakt uit rvs 3plaat.


De rvs achterwand knippen wij uit geslepen rvs plaat. U kunt zelf nog de dikte van het materiaal en de slijprichting kiezen. Heeft u hoeken en uitsparingen waar rekening mee gehouden moet worden? Geef ons een duidelijke tekening met maatvoering en wij maken de rvs achterwand voor uw keuken op maat.


Wel of geen rvs achterwand keuken? Nu je de voordelen en de nadelen van een rvs achterwand in de keuken weet, kun je gemakkelijker beslissen of deze keuken achterwand wel of niet bij jou past. Vind je de voordelen zwaarder wegen dan de nadelen en vind je een rvs achterwand voor de keuken erg mooi? Dan kun je in deze achterwand investering. Een achterwand is geschikt voor plaatsing boven een fornuis of kookplaat.


Rvs achterwand

Naast een strak design van uw keuken zorgt de achterwand ook voor eenvoudige reiniging. De plaat is immers helemaal glas en van rvs welke ook in professionele keukens gebruikt wordt. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts