maandag 11 mei 2015

Rouge aanbrengen

Bekijk nu de mooiste rouge. Voor dat ene momentje voor jezelf. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Hoe je het beste je blush aanbrengt , kan je bepalen aan de hand van je gezichtsvorm.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Een lang gezicht kan je hierdoor iets minder lang laten lijken. Veel gemaakte fout bij een blush aanbrengen.


Een veel gemaakte fout die ik zie, is dat je je lange gezicht nog langer laat lijken door het verkeerd aanbrengen van je blush. De manier waarop je de blush vervolgens aanbrengt , is afhankelijk van het type blush. Poeder blush en minerale blush breng je met een kwast aan.


Cream en gel blush kan je voorzichtig deppend met je vingers aanbrengen. Gel blush aanbrengen over andere gezichtsmake-up heen, kan ervoor zorgen dat de andere make-up niet mooi blijft zitten.

Voor het aanbrengen van de blush kun je naar jezelf lachen in de spiegel, daarna kun je de blush aanbrengen op de appeltjes van je wangen. Heb je een smaller gezicht dan breng je de blush wat meer op de appeltjes aan. Wil je blush aanbrengen op een rond gezicht?


Dan werk je het iets meer naar de slapen toe voor een smallere gezichtsvorm. Je doet rouge op het bolle deel van je wang en veegt het een heel klein beetje uit richting je slapen. Lang gezicht Als je een smal en lang gezicht hebt moet je er voor zorgen dat je rouge niet naar buiten maar naar beneden gaat. Dit klinkt gek maar het betekend eigenlijk dat je het meer op één plek aanbrengt en niet te veel uitveegt. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.


Als je per ongeluk te veel poeder rouge op hebt gedaan kun je het bedekken met een transparant poeder om de kleur te temperen. Teveel rouge crème kun je uit laten vloeien met een tissue. Als je teveel rouge gel hebt aangebracht kun je het eraf wassen en daarna opnieuw (spaarzaam) aanbrengen. Rouge aanbrengen bestellen uit het grootste beautyassortiment bij Douglas! Gratis verzending Gratis Samples Gratis Cadeauservice #128132; Nu korting op bijna alle make-up incl.


Daarom in dit artikel alles over blush en het aanbrengen ervan! De geschiedenis van blush. Terwijl vroeger van rouge gesproken wer wordt tegenwoordig eigenlijk altijd de term blush gebruikt.


Behalve de naam is ook de manier waarop deze make-up aangebracht wordt in de loop van de jaren steeds veranderd.

Voor alle keren dat je niet zo staat de blozen zoals in het liedje moet je weten hoe je blush ( rouge ) aanbrengt. Welke blusher kies je en hoe zorg je dat het op de juiste plek zit? Kies de blush (= rouge ) die het beste bij je huid past.


Een mooie makeup aanbrengen , ook jij kan het! CHANEL verlegt de grenzen van mat met ROUGE ALLURE VELVET EXTRÊME. Een elegante, verfijnde lippenstift met een extreem matte finish en een tweedehuideffect. Blush aanbrengen lijkt iets waar je niet over na hoeft te denken: ronddraaien, aftikken en aanbrengen , toch?


Maar een professional zal toegeven dat er wel meer bij komt kijken. De vorm van je gezicht is namelijk heel belangrijk bij hoe blush eruit komt te zien op je gezicht. Door rekening te houden met je gezichtsvorm breng je blush aan als een. Hiermee lift je het gezicht, waardoor deze minder smal en lang lijkt. Ook kun je de rouge aanbrengen op de appeltjes van de wangen en vervagen richting de slapen.


Een ovaalvormig gezicht staat bekend als de meest ideale gezichtsvorm. Dit gezicht is mooi in balans en met rouge kun je een ‘touch of color’ aanbrengen. Lees hieronder hoe je de juiste kleur kiest en op welke manier je je blush perfect kunt aanbrengen. En welk resultaat het geeft! KLEUR BEPALEN: Kleur is bij blush HEEL HEEL HEEL BELANGRIJK , want heb je van nature al flinke rode wangen dan snap je best wat er gebeurt als je daar roze of rode rouge op aanbrengt ? Pipo de clown is er niets bij.


Hoe moet blush aangebracht worden? Voor een gesculpteerde, gesofistikeerde look: Begin met het zoeken naar uw jukbeenderen door in de wangen te zuigen. Voel langs de rand van uw jukbeenderen. Dit is de plaats waar u de kleur zult aanbrengen om het jukbeen prominenter te maken en uw andere eigenschappen te verbeteren.


Een blush breng je best aan op de appeltjes van je wangen en vervaag je richting je oor. Je kunt het rechtstreeks op je huid aanbrengen of over een laagje foundation heen, maar let erop dat je niet té veel product op je borstel neemt. Nadat je de eerste laag lippenstift hebt aangebracht kun je nog meer aanbrengen als je wilt.


Houd echter in gedachten dat bij lippenstift geldt: less is more. Want vettige lippen zien er niet alleen onaantrekkelijk uit maar hebben ook de neiging om aan alles vast te blijven plakken. Voordat je de lipliner aanbrengt kun je ook nog wat poeder aanbrengen op je lippen.


Een heel klein beetje poeder helpt namelijk ook om je lipstick langer te laten zitten. Als je de poeder en de lipliner rondom je lippen hebt aangebracht kun je de lipstick aanbrengen zoals je gewend bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts