woensdag 6 mei 2015

Baby kapstokjes

Kapstokken voor elke ruimte. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het unicorn kapstokje Van Eina Design is ook verkrijgbaar in het lichtpaars, wit en goud. Voor 21:bestel is morgen in huis.


Of je nu zelf iets wilt laten maken met het geboortekaartje of foto van de baby of, lekker makkelijk en heel populair, met de naam van de baby.

Hiermee voorkom je dat je baby onder de dekens kruipt wat niet veilig is, maar het kindje comforabel ligt in de slaapzak. Je kindje mag het natuurlijk niet te warm of te koud krijgen. Daarom kun je kiezen voor een zomerslaapzak zonder mouwen, een winterslaapzak met mouwen of een seizoenen slaapzak met afritsbare mouwen voor je baby.


Kinderkapstok en kapstok voor Babykamer of Kinderkamer. Met deze set is BABY born helemaal klaar voor een dagje uit. Houdt uw baby in de gaten met de achteruitkijkspiegel van Taftoys. Je kunt het kapstokje met de haken in de uitsparingen van je Babyflex-kast hangen.


De kapstok komt aan de zijkant van de kast te hangen.

Heb je geen Babyflex-kast? Dan kun je de kapstok ook zonder haken aan een muur bevestigen. Het kapstokje is voorzien van drie ronde knoppen waar je een badjasje, wikkeldoek of kleding aan kunt ophangen. Jasjes, kleding, badjasje, alles kan opgehangen worden aan onze stoere houten kapstokken. Leuk voor in de hal, maar uiteraard ook voor op de baby - en kinderkamer.


Informatie over het ophangen van de kapstokken vindt u hier. De vermelde prijzen zijn vanaf prijzen en afhankelijk van het aantal haakjes. Kleerkast voor baby spullen zowel hangen als leggen in goede staat wel gebruikt eventueel andere bijpassende meubels zie andere zo.


Artikelen uit de SALE zijn sterk afgeprijsd. Ontvang EXTRA kassakorting bij bestelling van producten of meer, ongeacht de prijs. Het BABY born speelconcept groeit mee met de kinderen.


De enige grenzen zijn de grenzen van de fantasie van de kinderen. Soms is BABY born een kleine baby die liefde en verzorging nodig heeft en soms is zij een maatje en beste vriendje die de kinderen overal naartoe meeneemt. Geef een origineel kraamcadeau met een gepersonaliseerde lamp van het Houtlokael.


Elke lamp wordt op bestelling gemaakt en heeft een. Vind alles wat een ouder nodig heeft voor haar baby. Van babykleding, autostoelen tot buggy’s, babykamers.

Steeds de grootste merken en de scherpste prijzen. Dit haakje is de perfecte plek ! Hang er ééntje op of een heleboel bij elkaar. Of mix and match met de haakjes in andere kleuren uit dezelfde collectie. Alles voor uw Baby en Kind vindt u op Nolensplein.


Speelgoe baby - en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele andere Baby - en Kinderspullen! Onze kapstokjes worden in onze eigen atelier gemaakt en aan de hand van het geboortekaartje geschilderd. Ook mogelijk met een foto! Neem hierover contact met ons op en wij vertellen u graag wat hiervan de molgeijkheden zijn!


Net als kleine meisjes verzamelen ook popjes vele kleertjes. Ofwel moet je ze mooi kunnen opplooien en opbergen, ofwel kun je aan een kapstokje hangen. Deze zes kapstokjes vergemakkelijken het ophangen van kleedjes en jurkjes van jouw poppen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts