woensdag 20 mei 2015

Houten gewei

Groot aanbod tuinartikelen online! Als dier met een groot gewei is het soms heel lastig want bladeren en struiken vinden het maar al te leuk om een stukje in je gewei mee te liften. Het voordeel is wel dat het de perfecte camouflage is.


Koop en verkoop houten gewei eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Timo zoekt de mooiste takken in park, bos, aan het strand en op straat, in binnen- en buitenland. Thuis splitst hij ze met een zaag voorzichtig tot gewei. Losse geweien en schedels met gewei. Dit houten gewei is een eye catcher van formaat. Vintage gewei van Antilope.


Door zijn hoogte van centimeter valt hij. Gewei van een antilope op een eiken houten wandbord.

Oude lamp van herten gewei - herten gewei , koper, glas, hout. Oude wandlamp gemaakt van echte herten gewei en wit glazen kapjes op een houten plank. REE GEWEI op houten schild. Decoratieve set - de stanglengte bedraagt - cm. Klik hier voor een opname van de zijkant en hier voor de voorkant.


Aan de achterzijde voorzien van de kaakdeeltjes. Amsterdam takken tak houtengewei houten hout geweivanhout geweienvanhout houtengeweien geweivantak geweivantakken takken tak atler atlerart muur wall Amsterdam Ram volkshotel wibautstraat geweienvanhout geweivanhout kudde muur interiordesign interior interieur design. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen.


Timo Sorber is maker van houten hertengeweien. Hij verzaagt afgevallen boomtakken tot natuurlijke geweien die tot de verbeelding spreken. De geweien zijn te koop via de website en daar vind je een steeds wisselende ‘kudde’! Voor meer informatie kun je contact met Timo opnemen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Geweien worden ook ‘in opdracht’ gemaakt. Naast geweien , schedels en dierenkoppen hebben we bij Homestylingshop.

Hierbij kunt u denken aan landkaarten, schoolkaarten, spiegels, houtsnijwerk panelen, memoborden, fotolijsten, sleutelkastjes en nog veel meer. Gewei wanddecoratie bestellen bij Homestylingshop. Houten hertenkop met gewei XS.


Hertenkoppen kunnen alleen worden afgehaald in onze showroom en worden niet opgestuurd. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Haal Scandinavië in huis met dit hertengewei! Cadeautje per brievenbuspost versturen in een gratis giftbox?


VACHTEN EN GEWEIEN BULL LONGHORN BULL EDELHERTGEWEI GEGRAVEERDE LONGHORN Adres. Geweldige geweien in het wild! Schedel REEDBUCK ANTILOPE op houten schild. Lengte van de hoorns bedraagt cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts