maandag 25 mei 2015

Behang sterren grijs

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Kies uit producten vanaf € 120. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wij hebben grijs sterrenbehang in vele verschillende designs.

U vindt ons sterren behang grijs op deze pagina in onze webshop. Liever wit behang met grijze sterretjes? De kleine sterretjes geven de kinderkamer een schattig tintje. In onze webwinkel hebben wij het leukste en mooiste sterrenbehang. Een super stoer idee voor de jongenskamer!


Dit grijze sterren behang heeft een gave linnenlook en sloophout effect. Hoogwaardige kwaliteit vlies behang van 2gr. Heldere kleuren en haarscherp detail.

Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen. Groot aanbod Sterren behang van onder andere BN Wallcoverings, Rasch en Esta. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Sterren behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw!


Links in het menu ziet u ons trendy sterren behang gesorteerd op kleur. Sterren behang Het mooiste sterren behang vindt u uiteraard bij behangwebshop. Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Behang met sterren is erg mooi! ESTAhome - maak je huis gezellig!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Maak een gave babykamer met dit maan, sterren en wolken behang in neutraal grijze kleuren. De achtergrond heeft een eigentijdse betonlook.


Op de ster die aan de maan.

Il Decoro – Individuele decorbouwer Een ruimte individualiteit verlenen met behang. Dat is het motto van de collectie IL DECORO. Decoratief behang voor elke stijl en smaak: of het nu gaat om metallic oppervlakken, steen-, hout- of vliesoptieken of om junglemotieven, lettertypes, sterren en stadsmotieven met lichteffecten. Life Stenen muur behang grijs.


Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden. Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang. Kies bijvoorbeeld voor een behang met een print van Nijntje die het goed doet op iedere jongens- en meisjeskamer. Heb je net een nieuwe woning of wil je je huidige woning een opfrisbeurt geven? Bij Kwantum heb je de keuze uit een ruime collectie zeer voordelig behang in allerlei kleuren en soorten, met vliesbehang, papierbehang en vinylbehang.


Of je nu houdt van modern, industrieel of klassiek, er is altijd behang dat past bij je wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts