woensdag 27 mei 2015

Oxo voorraadbussen

Shop Oxo tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Het Grootste Aanbod aan OXO Artikelen vind je bij Horecaonlineshop.


Alle merken Oxo voorraadbussen. En een inhoud van maximaal wel liter. De voorraadbussen van OXO gaat nog iets verder. Zij trekken de bus een klein beetje vacuum. Hierdoor sluit het deksel perfect af en blijven uw waren nog langer vers.


Ideaal voor bijvoorbeeld koffie en thee, waarbij het belangrijk is dat de smaak goed geconserveerd wordt. De OXO voorraadbussen zijn verkrijgbaar in vele soorten. Vers gebrande noten zijn heerlijk. Maar na een paar dagen zijn ze niet zo vers meer en worden ze steeds minder lekker.


Oxo voorraadbussen

Bewaar noten en pinda’s daarom luchtdicht in een voorraadbus. OXO heeft kleine, doorzichtige en stapelbare voorraadbussen. Speciaal voor noten, pinda’s en zaden. De dozen zijn ideaal voor het bewaren van koffie, pasta, suiker of snoep. Ze zijn zo ontworpen dat je ze goed kunt stapelen, daardoor bespaar je een hoop ruimte in je keukenkasten.


Vanaf € 5- gratis verzending. Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online! Het deksel is van wit kunststof. De bussen zijn eenvoudig schoon te maken, bij voorkeur met de hand wassen. Met de grote drukknop op de bovenzijde wordt de voorraadbus met één hand geopend en gesloten.


Oxo voorraadbussen

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ze besparen ruimte dankzij hun efficiënte vorm.


Je kunt met één druk op de knop de containers openen en weer sluiten. Hier kun je ongeveer kilo rijst in opbergen. Wij zijn de OXO Tot Shop: √ dagen op zicht √ Geweldige service √ Duidelijke informatie √ Altijd jaar garantie op je.


OXO Vershoudbox GreenSaver Herbs Groot Maandag in huis. Gratis bezorgd vanaf € 4-Veilig achteraf betalen. Oxo Good Grips Aanbieding Pagina.


Deze Oxo producten zijn ook terug te vinden in onze fysieke kookwinkel in Uden. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Oxo voorraadbussen

Gratis verzending vanaf €4-. Voorraadbussen koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts