maandag 18 mei 2015

Trae lyx kleurbeits

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Voordeligste verf webshop. Ruim assortiment Trae Lyx. Het leuke is dat de kleuren met elkaar te mengen zijn.


Zo kun je een kleur naar eigen wens kan samenstellen! Heeft u een vraag over één van onze producten? Onze experts helpen u graag verder.


De karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. Trae-Lyx Kleurbeits is na droging met iedere watergedragen, transparante lak overschilderbaar. Het is dé afwerking voor vloeren van hout en voor parket, omdat je daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. Je hebt daarbij de keuze uit een breed assortiment met producten, ook geschikt voor houten meubels voor binnen.


TraeLyx Kleurbeits TRAE LYX KLEURBEITS geeft houten vloeren en meubelen een fraaie natuurlijke uitstraling. De kleuren zijn met elkaar te mengen, zodat men een kleur naar eigen wens kan samenstellen. Trae Lyx is voor professionals de norm voor houten vloeren. U heeft voor jaren weer een mooie houten vloer ! Leverbaar uit eigen voorraad. De scherpste Prijs van NL.


Shop direct klusartikelen online. Beslist de laagste prijzen. Het voorziet uw interieur direct van een unieke, mooi afgewerkte uitstraling. Na droging kan de kleurbeits worden afgewerkt met een blanke lak uit het Trae lyx assortiment b. Tevens is het mogelijk om de kleurbeits af te werken met een blanke olie uit het Trae lyx olie assortiment. U dient de fles voor gebruik goed te schudden.


Trae lyx kleurbeits

Trae-Lyx kleurbeits geeft nieuwe, onbehandelde of kaal geschuurde houten vloeren en meubelen een fraaie natuurlijke uitstraling. Trae-lyx kleurbeits is een uitermate geschikt om kleur aan te brengen op houten meubelen en vloeren. Het is altijd goed om eerst een proefstukje te gebruiken.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Geschikt voor: vloeren, trappen en meubels. TRAE-LYX Kleurbeits is een watervaste waterbeits voor zachte en harde houtsoorten voor zowel vloeren als meubels (binnen). De toplaag kan gebruikt worden om wanden te beschermen nadat ze zijn behandeld met muurverf, spackverf, stucwerk etc.


Super handig dus als je extra bescherming op je muur wilt! Deze toplaag geeft een zeer matte uitstraling en is ook nog eens krasvast. Of dit nu zachte houtsoorten. Trae - Lyx producten tegen de laagste prijzen. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


KLEURBEITS trae lyx kleurbeits is een watervaste waterbeits voor nieuwe of kaalgeschuurde zachte en harde houtsoorten, zowel vloeren als meubels (binnen). De naam bewijst het: trae betekent hout in het Zweeds, en lyx is luxe. Het is een kwaliteitsmerk dat lakken, beits en wax produceert voor houten vloeren en houten meubelen. De lak is speciaal voor het lakken van trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren. De lak is geschikt voor vloeren die zwaar belast worden zoals vloeren in: woonkamers, restaurants en winkels.


Trae lyx kleurbeits

De levertijd van dit product bedraagt 2-3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts