donderdag 14 mei 2015

Lief wandlamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie wandlampen.


Bestel nu met de laagste prijsgarantie.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour. LIEF Lifestyle wandlamp Vogelhuisje Het lijkt een huisje voor vogels, het is een decoratieve wandlamp voor de kinderkamer ! Gemaakt van hout, en heel subtiel: de geverfde kruissteekjes. Dit wandlampje van LIEF Lifestyle is een leuk accent voor zowel jongens- als meisjeskamers. Wandlamp Metaal Blauw, Met de Lief!


De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat jaren meegaat. De wandlamp met buigbare kap is verstelbaar, zodat de lamp ook boven een bureau kan hangen. De wandlamp is eenvoudig te bevestigen aan de muur en een stoere accessoire voor de kinderkamer.


Deze wandlamp heeft een armatuur in een mat zwarte kleur.

De kap maakt de lamp echter helemaal af. Koop en verkoop wandlamp lief eenvoudig op Marktplaats. Petrol is een blauwe kleurtint. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Noem het antiek, noem het vintage, noem het apart!


De wandlamp heeft namelijk de vorm van een antieke kraan welke weggeplukt zou kunnen zijn uit vervlogen tijden. Zowel de wandplaat als de kraan zelf zijn uitgevoerd in een antieke, groene kleur waardoor het. De lamp in de vorm van een vogelhuisje is gemaakt van hout en heeft een vrolijke uitstraling. Hierdoor is de lamp uitermate geschikt voor de kinderkamer.


Lief en Klein plaatst cookies om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Klik op akkoord om hiervoor toestemming te geven. Dit oer-Hollandse merk heeft een aantal unieke creaties op de markt gebracht, met de Lief!


Deze prachtige wandlamp is namelijk voorzien van een ouderwetse zwenkarm waarmee de lichtbron naar alle kanten kan worden gericht. Ook de kap zelf kan worden versteld. Duizenden lampen op voorraad.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Leen Bakker heeft een ruim aanbod wandlampen , in allerlei stijlen. Kies voor metaal als je op zoek bent naar een wandlamp met een moderne stijl.


We hebben wandlampen met een industriële look, perfect passend in een modern interieur.

Wil je een romantische wandlamp ? Dan kun je kiezen voor wandlampen met een lief lampenkapje. Lucide Lief Leaf, deze stijlvolle wandlamp is gemaakt van steen en daardoor bestand tegen een stootje. Het strakke armatuur zorgt ervoor dat hij goed tot zijn recht komt in strakke ruimte. Dit neemt echter niet weg dat deze designvolle wandlamp ook toepasbaar in ruimtes met een andere stijl. Led wandlamp met een opvallend karakter!


Een armatuur van stoer, geschuurd aluminiu. Ben je op zoek naar een leuke lamp voor de kinderkamer? Dan is deze schattige wandlamp van het oer-Hollandse Lief ! De lamp heeft de vorm van een klassiek vogelhuisje en is helemaal gemaakt van hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts