woensdag 13 mei 2015

Blomus deurstopper

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kies uit producten vanaf € 195. Wanneer je overal muziek, stemmen en klinkende glazen hoort, willen zij je laten ontspannen met een lekkere kop thee.


Maar wanneer er redenen zijn voor een feestje willen zij dat je kan genieten van het hier en nu. Grote showroom, alles op voorraad.

De deurstopper heeft een zachte kunststof kop waar de deur tegenaan stoot wanneer hij geopend wordt. Hij is eenvoudig te monteren aan de muur. Ik vind dit een zeer degelijk artikel, absoluut zijn geld waard.


Het is echt jammer dat deze uitvoering niet in een kleinere versie bestaat. De rubber zit er goed op vast en de stopper weegt genoeg. BLOMUS deurstopper WEDO vind je gemakkelijk bij OTTO.


Kwaliteit voor de beste prijs! Snelle levering, Kosteloos retourneren.

Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vandaag besteld = Morgen in huis! Vanaf € 2- GRATIS thuisbezorgd!


Geborsteld RVS, voorzien van schroefbevestiging. Dit huisnummer nummer heeft een zilveren, matte kleur en een hoogte van cm. De nummers zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal materiaal. Dit materiaal kant goed tegen een stootje en blijft er zelfs na regen en kou mooi uitzien.


Hij houdt al je deuren betrouwbaar op. Aan de andere kant zal je echter ook het elegante design overtuigen. Het hoogwaardige roestvrij staal is bijzonder decoratief en past in vrijwel elke omgeving. Scherpe prijzen, snelle levering. ZACK ARGOS deurstopper kg (mat) € 3- ZACK ARGOS deurstopper 4cm (mat) € 2- Recent bekeken.


Gratis verzending vanaf €4- anders €99. Eenvoudig retour dagen bedenktijd. Voor 15:bestel vrijdag in huis.


Een deur die steeds klappert, niet open blijft staan of keihard dichtslaat door de tocht kan erg vervelend zijn.

Een deurstopper zorgt ervoor dat de deur op de gewenste kier open blijft staan. Voor grote en zware deuren is er zelfs een deurstop van twee kilo. Blomus STOP deurstop 1kg (mat) € 295.


Behalve dat een deurstopper erg handig is, kan een deurstop ook een leuke gadget zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts