woensdag 13 mei 2015

Lijnzaadolie 5 liter

Voor 22:bestel morgen in huis. Lijnzaadolie van Raw Organic. Alle lijnzaadolie op beslist. Bestel snel jouw voedingssupplementen online.


Lijnzaadolie 5 liter

Voor de jerrycans zijn er aparte pompen beschikbaar, de pompen zijn niet standaard inbegrepen. De vitamine E zorgt ervoor dat de kwaliteit van de lijnzaadolie optimaal behouden blijft. Een perfecte combinatie dus. Het zorgt voor een glanzende vacht en helpt je paard of pony sneller door de vachtwisseling. PharmaHorse lijnzaadolie van eerste persing, A-kwaliteit, koud geperst en niet geraffineerd.


Geschikt voor alle soorten paarden. Circa 30ml per volwassen paard per dag nodig. Ondersteuning van de spijsvertering, huid en de vacht van het paard gaat prachtig stralen. Verkrijgbaar in 5ml liter 2. Doorgaans wordt er liter gekookte lijnolie voor vierkante meter gebruikt. Dit is echter wel afhankelijk van de zuigkracht van het hout.


Houdbaarheid is minimaal jaar na aankoop mits goed afgesloten. Bent u op zoek naar een grotere verpakking? Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Het ondersteunt een goede stofwisseling en een positieve werking op de maag en darmen wat van essentieel belang is voor een optimale spijsvertering. Linium usitatissium (vlas).


De energie uit olie komt langzaam vrij. Vitalbix Linseed oil kan ook gevoerd worden aan paarden met stofwisselingsproblemen. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat de lijnzaadolie mogelijk een positief effect heeft op de insulinegevoeligheid bij paarden met IR. Rijk aan Omega vetzuren. Ervaringen lijnzaadolie schenkbox liter De Paardendrogist.


Ik ben iemand die graag op de toekomst voorbereid is en niet steeds 180. Scherp geprijsd en een groot aanbod online. Ter ondersteuning van het spijsverteringstelsel, darmwerking, huid- en vachtverzorging. Voedermiddel voor paarden. De Grand National lijnzaadolie is van de eerste koude persing en is mede daardoor rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen A, D en E. Lavor lijnzaadolie is een olie van de eerste koude persing.


Lijnzaadolie 5 liter

Supplement voor een betere vertering, optimale darmwerking en een glanzende vacht. Samenstelling:1 koudgeperste lijnzaadolie. Klik op de afbeelding om te zoomen. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! Dit aanvullend diervoeder is gemaakt van de koudgeperste zaden van Linum usitatissimum L. Daarnaast bevat de olie belangrijke onverzadigde vetzuren (omega 3).


Dit is van groot belang voor een gezonde en glanzende vacht en een goede spijsvertering en conditie. Hiervan bevat het 1 mg ( ADH) per 1gram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts