woensdag 27 mei 2015

Olijfhouten tapasplank

Olijfhouten tapasplank

De mooiste en grootste keuze in allerlei soorten tapasplanken vindt u bij Tapasplanken. Snel thuis geleverd Bestel eenvoudig online! Verkoop van exclusieve olijfhouten producten, geschenken,. Kruiden kunt u fijnmalen met behulp van een olijfhouten.


Olijfhouten keukenproducten. Pure Olive Wood is een natuurlijke lijn van Bowls and Dishes, bestaande uit 1 olijfhouten artikelen. Naast olijfhouten tapasplanken, schalen en vijzels, zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar. Onze olijfhouten tapasplanken kunt u gemakkelijk online bestellen en dat tegen zeer scherpe prijzen.


Ons volkje houdt zó van gezellighei dat we er een woord voor hebben dat je in geen enkele andere taal tegenkomt. De plank is te gebruiken voor het serveren van kaasjes, charcuterie, broo antipasti, of wat je verder maar wilt. Deze tapasplank (zonder handvat) is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor kan ook het geleverde product qua model, kleur en maat iets afwijken van de foto.


Olijfhouten tapasplank

De producten die worden gemaakt van olijfhout zijn erg duurzaam. Dit komt onder andere doordat een olijfboom alleen wordt gekapt als deze geen olijven meer produceert. Elke plank is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek.


Ook uitstekend te gebruiken als snij- of. Mooi vormgegeven tapasplank van Pure Olive Wood. Door de verschillende vormen en tekeningen die de olijfhouten planken hebben is elke plank een uniek exemplaar! U kunt er bijvoorbeeld broo stukjes kaas en vele andere lekkere hapjes op serveren. Daarnaast ziet het er ook heel gezellig uit!


Olijfhouten tapasplank

Hout is een natuurproduct en is aan veranderingen onderhevig. Na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het olijfhout af en toe met olijfolie of een speciale onderhoudswax te worden ingewreven. De Olive Wood tapasplank van Bowls and Dishes is zeer hygiënisch, omdat het hout oliehoudend is.


De plank is niet vaatwasmachinebestendig, maar reinig je gemakkelijk met lauwwarm water en zeep. Om de kleur en glans te behouden wordt aangeraden het olijfhout af en toe in te wrijven met olijfolie of Pure Wood Wax. Bij Blokker hebben we serveerplanken in alle soorten en maten en voor ieder type lekkernij. Ben je een groot liefhebber van tapas?


Bovendien is het olijfhout hygiënischer dan andere houtsoorten, doordat het van nature oliehoudend is. Deze olijfhouten tapasplank past perfect bij Spaanse of Italiaanse happen. Deze 1 olijfhouten tapasplank geeft met zijn grootte een heerlijk en warm gevoel bij het presenteren van uw Spaanse hapjes en tapas. Natuurlijk kan je de tapasplank ook gebruiken als kaasplank, serveerplank of broodplank. Serveer uw tapashapjes met deze tapasplank of gebruik de plank als snijplank of kaasplank!


Doordat de grote snijplank van olijfhout is gemaakt is de plank hier zeer geschikt voor. Het is een van de hardste houtsoorten ter wereld. Je tapas of kaasjes prachtig geserveerd op een olijfhouten tapasplank van de Twinning Company.


Deze planken worden op Fairtrade wijze gemaakt in Tunesië. Hiervoor worden oude olijfbomen gebruikt die geen olijven meer afgeven en daardoor gekapt zijn. Mooi op stukjes worst, kaas of rauwkost van te serveren bijvoorbeeld. Iedere plank is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek. Na gebruik kun je de plank afwassen met water zonder afwasmiddel.


Bij veelvuldig gebruik kan de olijfhouten plank wat droog worden. Dan kun je de plank lichtjes schuren met schuurpapier en daarna insmeren met (olijf)olie. Bowls and Dishes biedt een smaakvolle collectie van handgemaakt aardewerk en serveerplanken van olijfhout , teak, Puur Hout en Pure Rose Wood om gerechten en hapjes op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts