donderdag 21 mei 2015

Vrijstaand zonnescherm prijs

Vrijstaande zonneschermen tegen lage prijzen. Bestel hier parasols online. Het grootste online winkelcentrum. Meerdere aanbieders online. Parasols voor lage prijzen online.

Alle merken voor de laagste prijs. Gister is ons zonnescherm geplaatst. Een dikke pluim voor zowel de klantvriendelijkheid in de showroom, degene die het scherm kwam opmeten en de heren die het scherm kwamen plaatsen. Netjes, vriendelijk en secuur. Het totale zonnescherm oppervlakte is 15m² (5m x 3m).


Het gewicht van de zonweringen ligt rond de 15kg en het frame zelf weegt iets meer dan 25kg. Met de slinger-stang draait u de beide zonneschermen synchroon en traploos tot aan de maximale uitval.

De hellingshoek tussen de arm en de horizon is tot maximaal graden instelbaar. Dit stijlvolle zonnescherm kunt u geheel vrijstaand plaatsen, maar desgewenst ook aan één zijde aan de gevel bevestigen, zodat daar de staanders vervallen. Vind de exacte prijs snel en eenvoudig.


Dit kostenplaatje helpt u op weg, maar is niet genoeg. U wilt natuurlijk graag de exacte prijs voor uw zonneluifel weten. Deze prijs weet alleen de specialist die uw zonneluifel gaat plaatsen.


Door het aanvragen van offertes krijgt u inzicht in de exacte prijzen. De zonneschermen zijn onderling met elkaar verbonden en zijn met één druk op de knop te openen. Met de ‘full options’ versie, waarbij het systeem wordt uitgebreid met parasols, ontstaat een breedte van meter. Verlichting, verwarming of een ander kleur frame?


De mogelijkheden zijn eindeloos. Cubola zonwering, vrijstaand en als gevelmontage. Geboren uit noodzaak om bescherm beschut van het buitenleven te genieten, verfijnd met design.


Twinstor een zelfdragende structuur met zonneschermen. Standaard voorzien van de Brustor Bof optioneel de Brustor BElite( prijs op aanvraag).

Om deze reden zijn vrijstaande zonweringen van Saphira zowel voor particulieren als voor horecagelegenheden een ideale oplossing. Zo heeft de vrijstaande zonwering Rozendael een geweldig design gecombineerd met ongekende toepassingsmogelijkheden zoals een dakterras, uw achtertuin of als zonwering bij horecagelegenheden. Al jaren zoekt en vindt Harol oplossingen om schaduw te creëren waar je maar wil.


Naast de ontelbare mogelijkheden voor het terras (zie rubriek knikarmschermen, etc) kan je nu ook midden in de tuin genieten van koele schaduw dankzij het vrijstaande Duostore zonnescherm. Vraag vrijblijvend een prijs aan voor een zonnescherm , uitvalschermen, knikarmschermen, zonneluifels en meer zonwering of maak een vrijblijvende meetafspraak voor uw. U creëert zonder een grote constructie als een terrasoverkapping een groot schaduwoppervlak waar u maar wilt. Dit zonnescherm is uitgevonden voor situaties waar veel schaduw en een vrije doorloop vereist is.


Met een simpele druk op de knop worden ze geopend. Prijs van een zonneluifel Een zonneluifel kost toch tussen 100€ à 500€ en dit zonder de kosten van installatie mee te rekenen. Een vakman kost toch al gauw 50€ per uur en men dient toch op uur te rekenen. Ze hoeven niet gemonteerd te worden aan een muur, wat een stuk meer mogelijkheden creëert. Zo kunt u zelf kiezen waar u de schaduw wilt laten vallen.


Ook als uw gevel niet sterk genoeg is voor een knikarmscherm is een vrijstaand terrasscherm zeer geschikt. Aangezien dit heel variabel is met de afmeting en de afwerking kunnen we geen richtprijs meegeven. Zonneschermen voorkomen ook dat je meubels of gordijnen verkleuren door de zon. Het doek van het zonnescherm houdt Uv-straling tegen en is waterafstotend.


Kies voor een zonnescherm met knikarm voor meer gemak. Bij Praxis vind je zonneschermen met knikarm in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts