woensdag 27 mei 2015

Imitatie lammy stof

We hebben een grote selectie aan garen. Goede producten voor een scherpe prijs. Grote keuze aan goedkoop garen. De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit.


Imitatie lammy stof

Gratis stofstalen service. Ontdek de meest actuele collectie van Stoff bij de Bijenkorf. Webshop voor Stoff - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Lammy modestof is een dubbeldoek stof met aan een kant een suède uiterlijk en aan de binnenkant een borg stof. De lammy stof wordt gebruikt voor zelfmaak mode zoals jasjes, colbert, bodywarmers, vestjes en poncho. Veel imitatie lederen mogen niet gestreken worden, het verschilt erg per stof. Veel lammy stoffen mogen wel gestreken worden maar ook dan geldt: strijk niet te heet en het beste met een doek tussen de stof en het strijkijzer om de stof zo lang mogelijk mooi te houden. Verkoop van stoffen , fournituren en toebehoren.


Maar dat is niet helemaal juist, want ‘ lammy ’ verwijst naar een lam terwijl de lammy coat gemaakt kan zijn van allerlei andere soorten leer, zoals geit, of konijn. Ook zijn er tegenwoordig stoffen te koop die sprekend lijken op zo’n lammy vacht, maar waar geen dierenhuid aan te pas komt! Deze stof heeft dezelfde eigenschappen als de namaak suedine zonder print. De print is chocolade bruin en oranje en doet denken aan een indianen motief.


De stof is soepel vallend en rekbaar (stretch). Kan gewassen worden op graden, lauw strijken. De samenstelling is polyester en elastan. Alle bont stoffen die wij verkopen zijn imitatie , ook wel kunstbont of nepbont genoemd.


Bont stoffen met print Op zoek naar een bijzondere bonten stof ? Onze webshop heeft ook bonten stoffen met dierenprinten. Uiteraard volledig imitatie. Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren. Bontshop is de plaats voor imitatiebont, wij bieden bont aan dat bijna niet van echt te onderscheiden is.


Bekijk de uitgebreide collectie van Stoff online bij de Bijenkorf. Voor dames, heren en kinderen. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Imitatie lammy stof

Info over lammy stof kopen. Resultaten van zoekmachines! Deze heren imitatie bontjas met een lammy coat design is een korte jas met een slim fit pasvorm.


De jas sluit goed aan op uw lichaam en kan gedragen worden in het najaar en het voorjaar. Productinformatie: Korte heren imitatie bontjas De jas heeft een lammy coat design Heeft een mannelijke bruine kleur De jas is gemaakt van nep bont Comfortab. Wij houden net als jij van het combineren van mooie kleuren en materialen.


Daar werken wij dagelijks met liefde aan, zodat jij hier mooie garens en stoffen kunt vinden voor jouw projecten. Elegante, lange jas van imitatielamsvel. Combineer bij Teddy Lammy Suedine Blue. Stoffen Online biedt een breed assortiment en levert direct uit voorraad.


Exclusieve italiaanse designer stof. Deze zeer aparte stof heeft als basisdoek een grof geweven wol met daarin een geweven blok van wol draden. Vind je Lammy Yarns bij Hobbydoos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts