dinsdag 12 mei 2015

Folie voor op ramen

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Er is geen verschil tussen raamfolie en glasfolie. Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie? Plakfolie, ook wel decoratiefolie, is wel wat anders. Dat is namelijk bedoeld voor meubels.


Dan hebben wij ook nog wat folies met abstracte vormgevingen zoals raamfolie met strepen, met rondjes en ruitjes. Houd je van kleuren dan kun je ook voor een gekleurd glasfolie gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het glas in lood of het gemoffelde glas. Wij verkopen ook gekleurde doorzichtige kleeffolie voor op ramen.


Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Dit noemen we ook wel kozijnfolie. Het werkt hetzelfde als een voorzetraaje creëert een isolerende luchtlaag tussen het venster en de folie.


Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. Folie die op het glas van de ruit geplakt wordt. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten. Met raamisolatie folie kan de verwarming in de winter namelijk een standje lager.


Spiegelfolie raam is eenvoudig aan te brengen op uw ramen. Kies voor de exterieur spiegelfolie raam of de interieur versie. De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Met folie weerkaatst het licht namelijk niet in je tv-scherm, terwijl je toch maximale lichtinval behoudt.


Ook beschermt het jouw meubels tegen verkleuring. Folie voor ramen is niet alleen ongevoelig voor verkleuring. In tegenstelling tot gordijnen bijvoorbeeld heeft glasfolie ook geen grote schoonmaakacties nodig.


Meer dan de ramen wassen hoef je niet te doen. Tip: Vermijd borstels en schuurmiddel en pas op met scherpe voorwerpen om schade aan de folie te voorkomen. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Je wilt geen inkijk, maar wel maximale lichtinval? Dan is raamfolie de oplossing. Het Karwei stappenplan helpt je bij het plakken van raamfolie op je ramen.


Folie voor op ramen

Lees hoe je zelf raamfolie op de ruiten in je badkamer of woonkamer moet plakken. Met raamfolie zorg je voor een decoratieve manier voor veel minder inkijk in huis! Bestel een hele rol van meter of laat het raamfolie per centimeter voor je op maat snijden. Met zandstraalfolies op ramen laat je maximaal het licht binnen en beperk je de inkijk. Afhankelijk van uw keuze uit ons ruim aanbod van ontwerpen kun je zelf het zicht naar buiten bepalen.


Heeft u nog vragen omtrent onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op. Deze neutrale of getinte raamfolies kunnen tot van de warmte buitenhouden, afhankelijk van het type warmtewerende en zonwerende folie. De warmte wordt voor een groot deel gereflecteerd door de folie waardoor de rechtstreekse warmte die binnenkomt miniem is en het serre-effect vermeden wordt. Ongetwijfeld dat er voor uw wensen en eisen een geschikte folie voor uw ramen tussen zit. U kunt voor advies bovendien gerust contact met ons opnemen.


Folie voor op ramen

Natuurlijk kunt u in menig bouwmarkt plakplastic voor uw raam vinden. Echter weet u op deze manier niet zeker. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Er zijn een aantal soorten zelfklevende folie voor verschillende toepassingen. Zo is er een folie voor tapijt, harde vloeren, glas en. Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts