maandag 18 mei 2015

Dutch design horloge

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen.


Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Profiteer van gratis verzending! Voor 21:uur bestel morgen in huis! Bezoek snel onze webshop voor de mooiste design horloges en andere sieraden! Dutch design horloge online bestellen?


Maar ik geloof dat ze in Eindhoven niet zoveel aandacht hebben voor horloges. Kyboe Kyboe KPS-002Groot, stoer en opvallend.

Danish Design horloges voor dames en heren. Al jarenlang is Colori een toonaangevend betaalbaar horlogemerk in de branche en dit mag dan ook geuit worden. DANISH DESIGN HORLOGES Ben je gek op een uniek en stijlvol horloge ? De prachtige materialen, het mooie lijnenspel en de unieke details zorgen voor een horloge dat graag wordt gedragen. We love to express ourselves in freedom, we cherish purity and nature, we value harmony and design.


The place in which all this comes together? Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod horloges. Vandaag bestel morgen in het nieuw! Specialistisch advies nodig?


De horloges worden geproduceerd door vrouwen in Dongguan City (China) met Japanse horloge -onderdelen. Helder, duidelijk en krachtig dus. Naast het aansprekende design staat ons horlogemerk voor ergonomisch draaggemak en een zorgeloos gebruik. Mechanisch uurwerk als basis Elk horloge is voorzien van een betrouwbaar mechanisch Seiko-uurwerk (NH35) met datum aanduiding. Je hebt het horloge ook nog eens snel in huis.


Plaats hiervoor je bestelling op werkdagen voor 23:uur en je ontvangt je nieuwe horloge de volgende dag al in huis.

Ook al een in Friesland gevestigde horlogemaker. Deze eigenwijze Fries heeft een geheel eigen filosofie over zijn producten. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Wij pakken – als jij dat wilt – het horloge voor je in, in een mooie, bijpassende geschenkdoos.


Bovendien heb je – ook in geschenkverpakking. Onze kwalitatief hoogwaardige houten producten variëren van houten brillen tot duurzame houten horloges. Uniek is Hoentjen Creatie, doordat wij gebruik maken van contrasterende materialen zoals leer in combinatie met hout of textiel met hout. Dit kunt u bijvoorbeeld terug zien in het houten retro- design case uit de collectie houten. Design , techniek en bruikbaarheid zijn de kernwoorden voor dit horloge.


Zoals alle horloges die bedoeld zijn voor professioneel gebruik heeft het een zwarte wijzerplaat met witte wijzers. De wijzerplaat is zeer goed afleesbaar en heel rustig ondanks het gebruik van veel lijnen. De secondenwijzer van dit horloge is erg lang en is een echte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts