donderdag 28 mei 2015

Hoge plantenpotten binnen

Alle merken hoge plantenpot binnen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie. Ontdek ons unieke assortiment plantenpot.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Een mooie bloempot laat een plant natuurlijk extra goed uitkomen! Bij Intratuin vind je altijd de nieuwste collecties bloempotten en plantenpotten. Hoge bloempotten voegen een soort elegantie toe aan een ruimte. De strakke hoge lijnen met wijd hangende bladeren spreken tot de verbeelding.


Met een paar hoge bloempotten is het heel makkelijk om binnen of buiten een luxe en stijlvolle look te creëren. Een hoge bloempot in de tuin met een forse buxusbol blijft mooi. Deze kleuren passen binnen ieder interieur én laten het groen van de plant goed naar voren komen.


Grote bloempotten voor binnen zijn eigenlijk altijd goed te combineren wanneer je kiest voor zwart, wit of grijs.

Op bovenstaande foto gaan de potten naadloos over in de stijl van de rest van het interieur. Dit wordt natuurlijk het mooist met een bloempot of plantenpot ! Nu kun je denken, wat is het verschil tussen bloempotten en plantenpotten ? Over het algemeen wordt gezegd dat een bloempot voor planten binnen is, dus voor mooie kamerplanten, en dat een plantenpot of plantenbak voor buiten is. Vaak zijn plantenpotten ook groter dan potten voor binnen. Door de vorm zijn het prachtige interieurstukken, waar u een mooi design statement mee kunt maken.


Door het ontwerp behoudt u ruimte, de slanke, hoge vormen nemen weinig van uw kostbare ruimte in. Combineer het met de plant van uw keuze, laat ons uw combinaties oppotten en heerlijk gemakkelijk thuis. De mooie hoge plantenpot , bloempot of vaas valt op en kun je perfect stylen naar je eigen smaak.


Voor natuurlijk fris groen in een mooie hoek van de kamer of gang. Of als scheidingswand tussen bijvoorbeeld je eethoek en zithoek. Of om de lijnen in je huis of tuin te benadrukken waardoor het binnen dieper of breder lijkt.


Vooral met hoge plantenbakken van kunststof is het ook nog zo makkelijk. Ze zijn lichter, sterker en voordeliger dan plantenbakken gemaakt van bijvoorbeeld polyester of steen. Wij hebben een grote collectie hoge plantenbakken voor binnen en buiten voor aantrekkelijke prijzen.


Onze design bloembakken zijn van hoge kwaliteit, ideaal voor de decoratie van hotels, kantoren, restaurants en natuurlijk tuin en terras. Vanwege de originele ontwerpen en grote hoeveelheid aan kleuren zijn de plantenbakken van Designpotten. Ben je op zoek naar plantenpotten van metaal, keramiek, terracotta of rieten plantenpotten ? Selecteer de artikelen van jouw keuze en bestel deze direct op de website.

Door online te kopen profiteer je bovendien van de ene na de andere aanbieding. Zoek je een hoge bloempot voor binnen of een hoge bloempot. Plantenpot met planten erin.


Deze potten zijn niet bewerkt met een andere kleur. De potten zijn stevig en kunnen zowel binnen als buiten staan. Terracotta bloempotten hebben ook een natuurlijke uitstraling waardoor zij in ieder interieur passen. KARWEI heeft plantenpotten , plantenbakken en bloembakken in alle soorten, maten en materialen.


Behalve kunststof en aardewerk verkopen wij exemplaren van metaal, keramiek, beton en hout. Hieronder vind je eveneens hangende potten, plantenpotten met een glazen stolp, rekken en modellen op poten. Bloempot of plantenpot kopen bij HORNBACH. Wanneer je de bloemetjes binnen wilt zetten, heb je een bloempot nodig. Met bloempotten worden eigenlijk bedoeld dat je een pot voor binnen nodig hebt.


In een bloempot hoeven natuurlijk geen bloemen te staan, want daar heb je vazen voor. Zet een kamerplant in een bloempot. Grote plantenpotten met een prachtige abaca (schors van de bananenboom) afwerking. Bovendien beschikken ze over een hoge breukrek en stabiliteit.


Omdat de inzet waterdicht is, is de pot ook geschikt voor binnen. Van klassiek tot modern, van terracotta tot hoogglans bloempotten. Bekijk alles met bloempotten binnen ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts