vrijdag 8 mei 2015

Stoere kinderkast

Hangrail, verstelbare legplanken, ruime zelfsluitende lade op soft-close rails. Haal vandaag nog die kinder kasten in huis. Bekijk alle kinderkasten van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Tussen al die witte kinderkasten is deze serie met een knipoog naar de hippe designs uit de jaren ’en ’één van de toppers in onze collectie. Deze stoere kledingkast uit de Ivoire serie is samen met de bijhorende meubels in de babykamer genomineerd geweest voor een internationale design award. Steigerhout en underlayment. De kast heeft een frame van underlayment, deze grote platen zijn zeer geschikt voor het maken van een strak recht houtenframe.


Een kledingkast alleen niet genoeg, hier lees je nog veel meer inspiratie voor een stoere jongenskamer. Een kinderkast is onmisbaar in de kinderkamer. Bij ons vindt u een hippe meisjes- kinderkast of een stoere jongenskast.


Makkelijk online te bestellen. Daarnaast beschikt Mister Bed ook over kinderkasten van metaal, verkrijgbaar in verschillende kleuren voor diverse doeleinden. Zo zijn de knalroze kasten een must voor iedere meisjeskamer, waar de stoere varianten meer geschikt zijn voor jongens. De opties zijn uiteenlopend en eindeloos.


Waar vind ik een kinderkast ? Trendy, basic en heel verantwoord. Kinderkast van steigerhout. Dankzij Saartje Prum krijgt oud hout een nieuw leven.


Zij maken er onder andere kledingkasten en andere meubels voor de kinderkamer van. Ook de webshop Livengo heeft stoere kinderkasten van steigerhout in de collectie. Je ziet het: dat zijn heel diverse soorten kinderkasten ! Ook als het om design gaat, valt er heel wat te kiezen. Sommige kleurstellingen zijn weer extra geschikt voor meisjes of jongens, andere zijn voor beide interessant.


En dan kun je nog kiezen tussen stoere , robuuste kinderkasten met een ruwe houtlook of lockerkasten van metaal. Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels. Topmerken zoals Ferm-Living, HK-living, Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Zoek je een stoer autobed?


Bestel hier kasten online. Zowel voor jongens als meiden beschikken wij over leuke, hippe en stoere kledingkasten voor op de kinderkamer. Deze kasten worden vervaardigd uit hout van hoge kwalieit.


Je vindt het overzicht van de kinderkledingkasten hierboven! Stoere vintage kinderkast in Misty Green. This site uses cookies: Find out more. Die doen het goed in iedere tienerkamer! In onze webwinkel inspireren we je graag met foto’s van mooie kinderkamers.


Stoere kinderkast

De meubels die daarbij gebruikt zijn kun je bestellen in onze webshop. Kledingkasten: Witte kledingkast. Mooie ruime kast met boog op kast. Prachtige antieke kledingkast voor kinderkamer.


Speciaal voor de meisjesmeisjes hebben we romantische uitvoeringen zoals de Emma kledingkast en de kinderkast Benthe, maar ook aan de stoere meiden is gedacht. Kies bijvoorbeeld voor de moderne kinderkast Kyan in deep grey of ga voor kinderkast Lynn in scandinavische look van Bopita. Leuke, speelse, kleurrijke, fantasievolle, stoere of romantische kinderkledingkasten vind je bij Leen Bakker!


Stoere kinderkast

Je kiest een kinderkleding kast die past bij de stijl van de kinderkamer. Voor de kinderkamer kies je niet zomaar een kast. Uiteraard is het ook heel belangrijk dat alle kleding van de kleine man of meid er netjes in opgeborgen kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts