woensdag 20 mei 2015

Teakolie

Bestel Bruinoleum Voor de laagste prijs! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Wagner Project prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze teakolie is gemaakt uit een mix van natuurlijke exotische oliën. Laat het hout zijn natuurlijke uitstraling en geeft een onzichtbare waterafstotende film over het oppervlak.

Zeer geschikt voor nieuw hout. Reacties van botenbezitters zijn erg positief. Het krijgt dan de warme donkere kleur die teak van nature heeft. U kunt ook ongekleurde neutrale olie gebruiken, dan wordt het hout minder donker dan met teakolie , wat gekleurd is. Met blanke lak fixeerd u de kleur die het hout nu heeft.


Er wordt steeds maximaal laag per dag aangebracht. De verzorgende teakolie van HG is speciaal ontwikkeld om meubels van teak te voeden en te beschermen. Regelmatig gebruik van onze teak olie verfraait het meubel niet alleen, ook zorgt het ervoor dat deze in goede conditie blijft.


HG heeft niet alleen teakhout olie in het assortiment.

Deze olie is geschikt voor het behandelen van tuinhout dat beschermd moet worden tegen vocht en vergrijzing. Rambo teakolie transparant 7ml is een olie die teakhout in de tuin weer extra kleur geeft en vergrijzing voorkomt. Doordat de olie goed impregneert, beschermt het tegen waterindringing. Door teak houten meubelen regelmatig te behandelen met teakolie of teaksealer wordt de natuurlijke goudbruine kleur van teak langer behouden. Onbehandeld teakhout vergrijst na verloop van tijd.


Mer Mer marine pro teakolie carnauba l. Geeft een optimale bescherming tegen uv straling, vlekken, schimmel, zout water en veroudering van het teakhouten oppervlak. Teakolie verlengt de levensduur van uw tuinmeubels. De teakolie kunt u met een doek maar ook met een kwast spaarzaam aanbrengen.


Met een kwast aanbrengen werkt wat eenvoudiger en sneller. Na gebruik de deksel erop schroeven en u kunt de teakolie hierin probleemloos bewaren. Neem voorzorgsmaatregelen om je spullen te beschermen. Leg bijvoorbeeld karton onder de meubels voordat je met teakolie aan de slag gaat en draag een schort en handschoenen om je kleren en huid te beschermen. De Rambo teak olie teak hout transparant 7ml is een olie die teak hout in de tuin weer extra kleur geeft en vergrijzing voorkomt.


Verzorg je teakhout met de extreem waterbestendige en voedende olie van Rambo. Teakhout Olie Transparant’ accentueert de nerftekening en behoudt. Als je veel vetvlekken verwacht en wilt zorgen voor extra bescherming dan kun je je teak tafel behandelen met teakolie.


Dit zorgt ervoor dat het hout een wat donkerdere tint krijgt, maar laat geen vetvlekken door.

Eventueel kun je ervoor kiezen om de tafel een hoogglans afwerking te geven. Teakhouten meubelen die niet onderhouden worden, Houtolie Action. Hermadix TOFF (Teak Oil For Furniture) teakolie is speciaal ontwikkeld voor teakhouten tuinmeubelen. Echter ook geschikt voor andere hardhoutsoorten.


De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën garandeert het behoud van het natuurlijke karakter van het kostbare teakhout. TOFF is waterafstotend en voorkomt vervuiling en vergrijzing. Hardhout kleurolie op waterbasis, speciaal bestemd voor hardhouten vergrijsde tuinmeubelen, samengesteld uit hoogwaardige oliën.


Biedt een uitstekende bescherming. Een oude olielaag verwijderen voordat u het hout schuurt en de gewenste kleur meubel- en vloerolie toepast. Onze meubelolie en vloerolie zorgt ervoor dat de poriën van het hout worden afgesloten.


Hierdoor beschermt onze meubelolie en vloerolie tegen vocht en vuil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts