woensdag 20 mei 2015

Lp hoes lijst

Specialistisch advies nodig? Vind lp hoezen het nu op Kensaq. Uw Product is Altijd op Voorraad! Ben je op zoek naar een stijlvolle en makkelijke manier om je prachtige LP - hoezen aan de muur te hangen?


En eentje die bovendien goedkoop is?

Deze vier buitenkanten van de lijst hebben een groef waar je de hoes in schuift. Geschikt voor enkele- en dubbele hoezen van langspeelplaten. LP lijst met eenvoudig kliksysteem met vier buitenkanten met groeven, die simpel in elkaar klikken met magneetjes. Hang meerdere LP hoezen aan de muur naast elkaar. Mooi decoratief woonaccessoire.


Deze vinyl lijst bestaat uit vier losse delen en is geschikt voor LP ’s van centimeter. Ze zijn eenvoudig aan elkaar te klikken, want elke hoek is voorzien van magneten. Perfecte lijst voor je favo LP hoes.

Gehele voorplaat van hoes is te zien dus geen hinderlijke lijst randen voor afbeelding hoes. Bijzonder snel is hoes te verwisselen voor andere hoes , ik zit zelf nu op 3. Hoes zit na plaatsing achter glasheldere kunststof ruit dus verkleurd niet door uv. Of een heerlijke herinnering?


Lp wissellijst zwart besteld bij een te gekke webshop. Lijst je mooiste LP hoes in. Lp besteld bij `Ditverzinjeniet. Wat een leuk en origineel product. De Sticky Fingers-cover werd in sommige vinylversies overigens uitgegeven met een echte rits, inmiddels een mooi collector’s item.


Het artwork van de plaat is ook monumentaal omdat het de eerste keer was dat het beroemde logo van de band op een hoes te zien was. Ruime keuze lijsten op beslist. Vergelijk hier aanbiedingen. Dan hebben wij het ideale product voor je: de magnetische platenhoezenlijst.


Let erop dat je je platen op een droge plaats bewaart en dat ze niet te veel worden blootgesteld aan vochtigheid en warmte. Door het vocht zal de hoes beschadigd worden en door de warmte zal de plaat krom worden. Wissellijst voor platenhoezen LP inch.

Zwarte lijst voor het versieren van uw muren met uw favoriete inch LP hoezen. De lijst is voorzien van een onbreekbaar plastic glas. In de lijst passen ook gatefold albums. De vierkante lijsten zijn speciaal pas gemaakt voor uw inch LPS.


De LP hoezen passen perfect in deze LP lijsten en zo heeft u snel en mooi uw LP aan de muur. Maak van uw platencollectie prachtige vierkante kunstwerkjes. Met onze LP lijsten kunt u uw album hoezen een tweede leven geven en genieten van de cover art. LP Hoezen Karton, Wit zonder middengat - per stuks.


Resultaten van zoekmachines! Maar ja, met spijkers en lijm gaat zowel de muur als de cover van de lp eraan. Mijn vraag is hoe ik dit voor elkaar krijg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts