donderdag 21 mei 2015

Groothandel verfbenodigdheden

Verfbenodigdheden voor 22u bestel morgen in huis. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten hoogwaardige verf, lakken, handgereedschap, plamuren en nog veel meer. Neem eens een kijkje in onze webshop en bestel je verf én verfbenodigdheden eenvoudig online!


Blijf op de hoogte en ontvang iedere week onze aanbiedingen en professionele tips van ervaren schilders en onderhoudsspecialisten. Ook voor de doe -het -zelver.

Verfgroothandel Delfzijl is een verfgroothandel gericht op de professionals. THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken en concepten voor de doe-het-zelf winkelier en de professionele schilder. Op zoek naar technische machines en gereedschap?


Bus Industrial Tools is dé specialist in NL. Met onze technische kennis denken we met u mee. Je vindt hier alleen maar topmerken voor professionals en doe-het-zelvers voor de scherpste prijs.

Je bent een absolute beginner? Je weet niet welke verfbenodigdheden je moet kiezen? Of je kan nog wat opfrissing gebruiken vóór het echte schilderwerk? Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


PaintVision is de groothandel voor verfbenodigdheden. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben producten van o. Deerfos, Cola Xcellent en Kip.


Altijd Korting Professioneel Snelle Levertijd. Correspondentieadres: ProCoatings B. In onze online groothandel koopt u tegen groothandelsprijzen verf, lakken, muurverven, handgereedschap, machines, plamuren en kitten. Onze kracht is snel leveren, in de meeste gevallen geldt: vandaag besteld is morgen in huis. Als enige groothandel in Nederland produceert Vink Verf zelf een groot assortiment muurverven.


Deze worden onder de merknaam ‘AZET’ in de markt gezet. Uw klantnummer begint met VDS.

Zoekt u bouwmaterialen in Antwerpen en omgeving? Probumat is groothandel in bouwmaterialen, sanitair en elektro voor de professionele vakman. Bij Voorkappers groothandel vinden wij het belangrijk dat professionele kappers voor de scherpste prijs vinden wat ze zoeken.


Kom je er niet uit met bestellen of mis je een merk of product? Laat het ons direct weten en mail of bel ons! Olijslager Verf BV is met verkooppunten in Frieslan Groningen en Drenthe één van de grootste verfgroothandels van Nederland.


Een totaalleverancier met een. Ben je op zoek naar koperkleurige muurverf? Bestel koperkleurige muurverf. Wil je je huis een nieuw kleurtje geven? Bij colora ben je zeker kwaliteit.


Verfrollen, verfemmers of verfbakjes voor je verfklus? Linnen versus katoen doek. Waarom zou ik op linnen of op katoen schilderen?


We gaan eerst op deze vraag in en daarna vertellen we over de kwaliteit van linnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts