dinsdag 19 mei 2015

Brocante lijst

Uw Product is Altijd op Voorraad! Lijsten in alle kleuren en materialen. Vergelijk hier aanbiedingen. Deze grote oude lijst heeft een mooie vorm.


Prachtig om een brocante verzameling in te lijsten.

Er zit nu een oud heel fijn geborduurd (familie) wapen in op een doek. We hebben taupe, witte en zilverkleurige brocante lijsten. Kijk ook bij onze klassieke lijsten. Later ingelijst, schatting jaren gezien de notenhouten lijst. Een oude hout en gips lijst , wit geverfd.


Superleuk om hier iets achter te zetten of te hangen. Natuurlijk ook nog steeds te gebruiken voor een schilderij of afbeelding.

Stoere lijsten , het gaat puur om de achterkant, die een mooi patina heeft. Bekijk alles met brocante lijst ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een brocante webwinkel met oude lijsten en antieke spiegels. Geef je huis een persoonlijke tint door een lijstenwand te creëeren.


WELKOM BIJ HET LIJSTJE VAN BROCANTE. Zelf groot fan van van Tilly Cambre en Pieter Porters en mijn liefde voor Engelan maakte het plaatje compleet om een webwinkel te beginnen in. Kijkt u maar eens rond in onze webwinkel. Sfeerleven heeft fotolijsten in alle soorten en maten.


Gegarandeerd dat u hier iets vindt dat past bij uw voorkeur voor woonaccessoires. Een prachtige grote oude brocante spiegel, spiegel met facet ranhelaas weet ik niet waar die uit. Leuk als je verschillende kleuren en vormen bij elkaar hangt. Ruime keuze lijsten op beslist.


In de achterkant zit een gaatje. Dit artikel wordt niet verzonden, alleen af te halen in onze winkel.

U kunt het filter gebruiken om te zoeken op artikelen met een bepaald prijsbereik. U klikt op het symbool Filter als u het filter wilt gebruiken. Hierna kunt u door het naar rechts schuiven van het linker bolletje de minumumprijs instellen. De maximumprijs stelt u in door het verschuiven naar links van het rechter bolletje.


Je kunt je helemaal uitleven in onze collectie barok lijsten. Je vindt er genoeg inspiratie. En je zult zien dat de barok lijsten door hun sierlijke vormen en details een extra dimensie geven aan iedere kamer in je huis of kantoor! De echte brocante lijsten hebben wij in meerdere kleuren. Barok lijsten in vele kleuren.


Wij hebben een groot aanbod kleuren en materialen zodat je altijd de perfecte lijst krijgt. Je hebt een ruime keuze in materialen bij Fotolijst. Het is onder andere mogelijk om brocante fotolijsten van hout te bestellen. Dit sterke materiaal heeft van zichzelf een warme uitstraling en is goed te bewerken. De webwinkel heeft een constante voorraad van brocante vintage en industrieel items.


Brocante fotolijsten hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts