woensdag 6 mei 2015

Zilverkleurige schaal

Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Schaal Georg Jensen Panton Klein RVS Glanzend 1cm.

De Panton RVS schaal van kwaliteitsmerk Georg Jensen is een mooi en modern vormgegeven schaal ideaal voor gebruik in de keuken of op tafel. Door het ontwerp van de schaal is deze niet alleen zeer handig en praktisch, door de vorm is de schaal ook een ware aanwinst voor elk interieur. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Mooi strak schaaltje , voor vele doeleinden te gebruiken. Deze ronde decoratieve serveerschaal is gemaakt van mangohout en heeft een zilveren metalen poot. Koop en verkoop zilveren schaal eenvoudig op Marktplaats.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Op deze etagere presenteert u de lekkerste hapjes op tafel. De etagere bestaat uit 3-laags wit porselein. Ook voor andere etagers bent u bij ons aan het juiste adres. Mooie handgemaakte zilverkleurige schaal uit India bewerkt met bloemendecoratie.


In bepaald licht oogt de schaal soms wat warmer van kleur. Met deze bijzondere schaal in de vorm van een tropisch blad heeft u een mooie en sierlijke schaal in uw woning. Het plateau of schotel is zeer geschikt om te gebruiken als bijvoorbeeld fruitschaal of om hapjes op te serveren. De schaal is gemaakt van roestvrijstaal (rvs).


Deze vierkante zilverkleurige schaal heeft een moderne uitstraling en past in elke interieur. Deze schaal is gemaakt van de roestvrijstaal (RVS). Verras iemand tijdens de kerstdagen met dit cadeau. Dit artikel is handgemaakt en daarmee uniek en echt ambachtelijk vakmanschap.


Afbeelding kan enigszins afwijken. Het kerststukje wordt verstuurd in een stevige doos met toevoeging van gratis kaartje!

Nieuw Ophalen of Verzenden. Deze grote serveerschaal met mooie grepen is zilverkleurig en heeft een klassieke uitstraling. Des schaal heeft twee sierlijke handgrepen en is makkelijk vast te houden.


Je kunt deze schaal perfect gebruiken om drankjes rond te brengen. Met allerlei mooie takken uit eigen tuin. Schaaltje met poppetjes Dit schaaltje met een diameter van centimeter biedt voldoende ruimte voor vers fruit, of je deze nou direct op eet of bewaart.


Dankzij het vrolijke design , wat zo kenmerkend is voor de producten van King-Kong, past de schaal goed op de eettafel, maar ook op werk of op school misstaat de schaal niet. Altijd een sfeervolle, gedekte tafel, daar kan je alleen maar van dromen, toch? Schalen en dienbladen voor de perfecte tafelsetting. Met ons assortiment schalen en dienbladen komt deze droom sneller dan je denkt tot werkelijkheid. Want voor iedere woon- en keukenstijl hebben we bijpassende schalen en servies.


Vul deze aardewerk schalen met water en drijfkaarsen of vul ze juist met planten voor een frisse tint. Kortom, met deze aardewerk schalen en kun je alle kanten op. Natuurlijk hebben wij ook andere materialen voorhanden, denk aan oa glazen schalen , aluminium schalen maar ook polyester schalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts