maandag 11 mei 2015

Oliebeits

Voorbehandeling van hout vóór het aanbrengen van lak of oliebeits. Binnenshuis biedt het een anti-stofbescherming voor weinig belast hout. Niet binnenshuis gebruiken op meubels of voor de afwerking van vloeren en werkoppervlakken.


Olieachtige impregnatie met sterke penetratie. Homogenisatie en absorptie-vermindering van houtoppervlakken.

Galtane oliebeits systeem als houtbescherming. Hout, binnen en buiten, moet beschermd worden tegen vuil, slijtage bij intensief gebruik, UV-straling en vocht. Enkel een goed behandelde houten vloer is bestand tegen vlekken, correct behandeld schrijnwerk gaat levenslang mee, een terras of tuinmeubel blijft langer mooi met de juiste olie of.


Hiervoor altijd de fixatietijd in acht nemen. Voor een nog betere bescherming kan Isolerende Primer als voorlak worden aangebracht. Oliebeits Color Eco (in wit en lichte kleuren) vermindert vergeling op basis van in water oplosbare houtinhoudstoffen.


De fixatietijd in acht nemen. Osmo Natuurlijke Olie-Beits is ideaal voor elk houtsoort buitenshuis.

Jotun Trebitt Oljebeis is een transparante buitenbeits ( oliebeits ) op basis van alkydolie, tallolie en Chinese houtolie. Schutting beitsen U kunt deze beits gebruiken voor het beitsen van o. Olie is ideaal voor zachtere houtsoorten. Wanneer gebruik ik olie en wanneer beits om hout te beschermen? Bekijk ook onze andere verschillende soorten natuur oliën en natuurverven die bijdragen tot een gezond binnen klimaat. Opmerkingen, vragen, twijfels, over bepaalde producten, hun toepassing of bestellingen?


Oliebeits is geschikt voor ramen, tuinmeubelen, schuttingen, poorten, zelfs voor bijenkasten. Binnen beschermt en verfraait de Oliebeits meubelen, speelgoe raamlijsten,. Microporeuze, transparante, zijdeglanzende en weersbestendige oliebeits. Toepassingen Geschikt voor droog, geschaafd of geschuur hard of zacht hout. Osmo Olie-Beits is ideaal als gekleurde grondlaag voor alle houten vloeren zoals massieve delen, planken, scheepsdekvloeren, OSB en kurkvloeren.


TREBITT OLJEBEIS is een transparante beits voor buiten gebaseerd op alkydhars en Chinese houtolie. De uitstekende indringing in de ondergrond zorgt voor een goede. Meubels, hout of parketvloer beitsen? Bekijk ons aanbod vernis, blanke lak, traplak en vloerolie.


Rambo beits en Glitsa parketplak. Met deze week korting op.

Waterbeits, wasbeits, alcoholbeits, pastelbeits en een product met de welluidende naam houtkleurstof. Kunt u hier gewoon online bestellen bij meubelrestauratieshop. Niet op vers geïmpregneerd hout gebruiken, fixatietijd in acht nemen Op stoelen, banken enz.


Om vervuiling van aansluitende delen door houtinhoudstoffen te vermijden (bijv. bij vakwerk huizen) het hout rondom aan alle zijden behandelen. LignoStain is de nieuwe watergedragen oliebeits van Böhme met uitzonderlijk goede penetratie in en kleuring van het hout. Afhankelijk van de kleur tint LignoStain het oppervlak intensief en uniform in. Het is net of het hout wordt geïnkt. De nieuwe generatie duurzame en hoogwaardige watergedragen oliebeits voor al uw houten ondergronden.


Produra bevat nagenoeg geen oplosmiddel, maar minder dan gram. Lacq Produra is opgebouwd uit hoofdzakelijk natuurlijke componenten zoals plantaardige olie en water gecombineerd met een krachtig UV-filter. Productomschrijving Natuurlijke beschermende olie voor hou t. Het beschermt vormstabiele, beperkt vormstabiele evenals niet-maatstabiele componenten duurzaam tegen weers- en UV-invloeden. Bescherm je schutting, vlonder en tuinmeubelen tegen weersinvloeden met beits.


Praxis geeft je advies en tips voor het beitsen van tuinhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts