vrijdag 29 mei 2015

Gordijnrails elektrisch praxis

Gordijnrails elektrisch praxis

Vind gordijn rails als je nu zoekt. Gordijnrails kopen bij Praxis. Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen!


Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen. Kies uit verschillende stijlen en materialen en bestel direct. Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd Aantal.


De 300cm lange gordijnrail avr is een compleet gordijnophangsysteem. Inbegrepen zijn de aluminium gordijnrail met een vaste lengte, bijbehorende runners en het. Rechts ziet u een foto van de motor die we gebruiken voor de elektrische gordijnrails.


Deze heeft een ingebouwde ontvanger voor de afstandsbediening en is strak en onopvallend van vormgeving. De motor valt achter het gordijn en is dus niet zichtbaar. Deze Kallox elektrische gordijnrail is een prima oplossing als u uw (bestaande) gordijnen elektrisch wilt gaan bedienen. U kunt zelf bepalen of het gordijn van links naar rechts, van rechts naar links of vanuit het midden opent en sluit.


Gunstig geprijste budget elektrische gordijnrail. Diverse extra aansturingen mogelijk zoals b. RF-module welke bediening met de Homewizard Lite mogelijk maakt. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos, b. Luxe design afstandbediening met Timer functie te bedienen. Heerlijk om vanuit je luie stoel de gordijnen te bedienen! Soms is het ook gewoon heel praktisch, bijvoorbeeld als de gordijnen moeilijk bereikbaar zijn.


Gordijnrails elektrisch praxis

Let op dat er niets in de weg zit voor de montage, zoals randjes. Automatische gordijnrails geven luxe en comfort! Welkom op onze webshop voor elektrische grodijnrailen. Elektrische gordijnrails. Bent u op zoek naar automatische gordijnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Indien u vragen en of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. AUTOGORDIJN levert elektrisch gordijn systemen zowel toepasbaar voor overgordijnen als ook voor rolgordijnen. Doordat we een webwinkel zijn kunnen we tegen zeer concurrerende prijzen deze elektrische gordijnrails en elektrische rolgordijnen aanbieden. Alle gordijnrails kunnen op een domotica aangesloten worden.


Gordijnrails elektrisch praxis

Ideaal als uw huis (bijna) volledig wilt automatiseren. Profiteer met een domotica systeem van optimale wooncomfort! Vakkundige installatieservice voor elektrische gordijnrails. Bij Praxis vind je alles om je elektrische klussen goed te doen en netjes af te werken. De elektrische gordijnen zijn eenvoudig te installeren en monteren d. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je al het elektra bij elkaar.


Van een PVC elektrabuis tot aan een elektrische timer voor op het stopcontact. En alles wat er tussen zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts