dinsdag 6 november 2018

Cor conseta aanbieding

Specialistisch advies nodig? Cor Conseta Prijzen - Vinden. Conseta – a name derived from the Latin consedere, which means “sit together”– offered modular flexibility while being as adaptable as a chameleon. It was and continues to be the perfect symbiosis of a holistic system.


Over the decades, Conseta grew quietly but powerfully into an international bestseller and a design classic. Hun bekendste ontwerp tot nu toe.

Na verloop van tijd is Conseta bijna niet trouw gebleven aan zichzelf. Een mijlpaal is het zeker. Bij Eurohome Interieur zijn wij ook al bijna jaar fan van deze prachtige bank. Dus dit feestje vieren wij graag mee met COR ! Het designmerk COR vindt u bij Van Til Interieur in Alkmaar. Dé COR dealer van Nederland 1Topmerken Kenmerkende.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bedankt voor je interesse!

De Conseta van COR bestaat jaar. De toepassing van hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur van de Conseta. In de actie periode zijn er kleuren in stof en kleuren in leer voor een scherpe prijs verkrijgbaar. Het modulaire systeem van de Cor bank maakt het mogelijk een zitmeubel samen te stellen die volledig aansluit op uw wensen, persoonlijkheid en interieur. Het feit dat de Conseta na jaar nog steeds in goede vorm is, is te danken aan zijn tijdloze eenvoud en de talloze combinaties waarmee u uw perfecte bank kan creëren.


De elementen zijn in diverse vormen en maten mogelijk en ook de zithoogte en zitdiepte zijn naar wens aan te passen door middel van de kussenvulling. Niet lang later kwam de erkenning met de modern-klassieke Conseta. De topper is tot op vandaag nog altijd Arthe.


Met zijn geavanceerde modulesysteem, dat kan worden geconfigureerd in talloze combinaties. Om het jubileumjaar te vieren, is er een nieuwe exclusieve wollen stof in twaalf kleuren en zes kleuren Puro-leer. Stel in stappen uw eigen bank of fauteuil samen.


Door de vele configuratiemogelijkheden is de Conseta erg breed inzetbaar. U bepaalt zelf de uitstraling van de bank, door een keuze te maken in onderstel, type armleuningen en afmetingen. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden betreft bekleding in stof of leder. Wij denken graag met u mee. Voor iedereen een voordeel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Design fauteuil Cor model Conseta , het bekendste model van deze Duitse fabrikant.

Wie schoonhei comfort en functionaliteit zoekt, zit letterlijk goed bij COR. Casteelken werkt al jaar en dag samen met Cor. Keuze uit verschillende elementen in verschillende modellen.


Al meer dan jaar Duits topdesign! U ontvangt de bank in een nieuwe exclusieve wollen stof en nieuwe ledersoort voor een speciale actieprijs! COR Conseta bank Stel zelf uw ideale COR Conseta bank samen. De fauteuil Conseta van Cor past door zijn simpele lijnen in vrijwel elk interieur en is met recht tijdloos te noemen.


Niet voor niets behoort Conseta al sinds de jaren tot de beste modellen van Cor. Conseta is behalve als fauteuil ook als twee- en driezitsbank te koop, en tegenwoordig ook als hoekbank met chaise-longue. De beste aanbiedingen op het gebied van Wonen vindt u bij Van Til Interieur!


Tot op de dag van vandaag wordt deze bank nog steeds gemaakt door COR en verkocht bij Pot Interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts