woensdag 14 november 2018

Rookverbod stickers

Niet roken in de horeca, duidelijk rookverbod op werkplek, kantine of clubhuis. Hier kunt u alle bordjes en stickers voor handhaven van de rookverboden direct bekijken en kopen. Vind alle Borden en pictogrammen Rookverbod die u nodig heeft in ons ruim aanbod van Borden en pictogrammen Verbod. Safety Made Easy door Seton. Pictogrammen stickers roken verboden.


Wilt u een artikel op maat? Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen. Deze sticker kan overal geplaatst worden waar een rookverbod van toepassing is.


Te gebuiken als raamstickers, deursticker,autosticker of muursticker Zit jouw afbeelding er niet tussen? Bekijk hier ons assortiment en bestel veilig en snel alles voor uw magazijn. Verbodpictogram sticker voor binnen of buiten. Algeheel rookverbod Sticker. Bij de bouwmarkt koop je die stickers gewoon, allemaal cent lappen en klaar.


Om duidelijk aan te geven waar niet gerookt mag worden kunt u verboden te roken stickers bestellen. Maar ook voor meer algemene stickers zoals verbodsstickers hygiëne, verboden toegang stickers of verbodsstickers voor op de werkvloer kunt u bij. Hieronder zie je een overzicht van verschillende stickers en giveaways die wij kunnen leveren. We snappen dat het wat veel lijkt, maar neem eens de tijd om de verschillende blokken door te nemen.


De dikgedrukte teksten naast de tekeningen zeggen vaak al of dit de type sticker is waar je naar op zoek bent. Al onze stickers worden gemaakt van professioneel stickermateriaal. Rookverbod , roken verboden Bij de Letterman bestelt u eenvoudig stickers of bordes voor binnen en buiten gebruik.


Rookverbod stickers

Algemeen rookverbod stickers worden geleverd als rechthoekige stickers. Het verbodsteken is altijd cirkelvormig en heeft een rode rand en dwarsstreep. De achtergrond is wit en het pictogram dat het verbod uitbeeld is zwart. Denk aan handige veelvoorkomende stickers , zoals een sticker verboden toegang voor onbevoegden of rookverbod stickers. Wil jij graag verbodsstickers bestellen, maar vind je geen geschikte verbodssticker?


Bij StickersNow bestel je eenvoudig stickers op maat. Deze op maat gemaakte pictogramstickers bestelt u eenvoudig in simpele stappen in onze stickerwebshop. Verbodssticker met pictogram verboden te roken. Voor de veiligheid op werkvloer of machine.


Zelfklevende sticker met een krasvast en UV-bestendig laminaat. Volgens de wet moeten er aan de verschillende ingangen van het lokaal rookverbodstekens (doorsnede minimum cm) opgehangen worden. Een rookverbod in het openbaar vervoer zorgt voor een daling van blootstelling aan rook terwijl er kans is dat na een verbod op roken op recreatieve openbare plaatsen het rookgedrag zich verplaatst naar privé-ruimten waar niet-rokers, vooral kinderen, daar gevolgen van ondervinden. Stickers voor de signalering van gevaar met betrekking tot geïdentificeerde gevaarlijke stoffen.


De stickers moeten geplaatst worden in de onmiddellijke omgeving van het te identificeren gevaar. Permanente kleeflaag op de achterkant. Goede hechting op effen, schone en droge oppervlakken. Wij hebben diverse verbod stickers om duidelijk aan te geven dat bepaalde handelingen ter plekke verboden zijn.


Denk hierbij aan rookverbod stickers , verboden toegang stickers , drugs verbod stickers , alcohol verbod stickers etc. Het Pickup pictogram verboden te roken Ø 15cm is een zelfklevende vinyl sticker. Dit verbodsbord met een pictogram van een sigaret is zowel binnen als buiten te gebruiken, zo lang u deze op een glad oppervlak bevestigt. De sticker hecht uitsteken maar is ook goed te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.


Kaart met stickers ‘Roken verboden’ in verschillende groottes. Handig voor handhaving van het rookverbod ! Het rookverbod is permanent van kracht, ook tijdens privéfeesten en buiten de openingsuren. Asbakken zijn niet toegelaten.


Rookverbod stickers

Binnenland Rookverbod in horeca vorig jaar beter nageleefd De horeca houdt zich steeds beter aan het rookverbod. Voor uw full color stickers bent u bij Petrel Etiketten en Stickers aan het juiste adres. Op onze moderne digitale printer kunnen wij alle vormen full color stickers produceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts