maandag 19 november 2018

Bollenplanter

Bollenplanter

Alle voegenkrabbers vind je op beslist. Bestel snel jouw tuingereedschap. Bijna alles uit voorraad leverbaar! Het is een zeer degelijk toestel.


Bollenplanter

We hebben dit toestel op verschillende soorten grond getest en gebruikt. Ook in harde grond kan je ermee planten. Je moet dan wel veel kracht uitoefenen om tot de gewenste diepte te komen. De praktische schaal maakt het gemakkelijk om de juiste plantdiepte te bepalen. Met automatische ontgrendeling op de handgreep.


De Duroplast coating zorgt voor een lange levensduur van het product. GARDENA levert jaar garantie op dit product. Deze GAMMA bollenplanter van verzinkt staal is geschikt als hulpmiddel bij het planten.


Bollenplanter

Bollenplanters koop je eenvoudig online bij bol. De bollenplanter is voorzien van een maataanduiding aan de zijkant waarmee u kunt aflezen hoe diep deze onder de grond zit. Doordat de bollenplanter van verzinkt staal is, roest deze niet. Deze bollenplanter is speciaal ontworpen om het planten van je bloembollen eenvoudiger te maken.


Met dit handig toestel hoef je niet meer te knielen of te buigen. Plaats gewoon de bollenplanter waar je de bloembol wenst, zet je voet op de planter, duw hem in de grond en het gat is gemaakt. De Intratuin bollenplanter is een perfect hulpmiddel bij het planten van je bloembollen.


Met aan de bovenzijde een blauwe kunststof handgreep. Wilt u snel en eenvoudig bollen planten? Dan kunt u deze bollenplanter met steel gebruiken om snel bollen te. Deze Gardena bollenplanter met automatische aardeloslating en diepte-aanduiding is eenvoudig te bedienen. Door de speciale handgreep laat de aarde zich makkelijk verwijderen uit de bollenplanter.


Van hoogwaardig kwaliteitsstaal. Tips en informatie over het gebruik van handgereedschap en bollenplanters. Een bollenplanter (ook wel bollenpoter genoemd) is een tuingereedschap om bollen in de grond te planten (poten).


Het heeft bovenop een handvat, met daaronder een soort buis. Deze buis wordt in de grond gedrukt, en er weer uitgehaal waarna er een gat in de grond is ontstaan. Hier kan de bol in geplant worden. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online!


Hierdoor zit jouw bol altijd op de juiste diepte in de grond! Bollen planten met een bollenplanter is dus niet alleen makkelijk, maar het is ook het beste voor de bloembol. Met een bollenpoter kunt u snel grote hoeveelheden zaaien of poten. U kunt met onze bollenpoters snel kleine en grote bollen zoals narcissen poten.


Gebruik net al een professionele tuinman een bollenplanter om bloembollen in de grond te stoppen. Door de automatische aarde-loslating en diepteaanduiding is deze planter zeer gemakkelijk te bedienen. Met de speciale handgreep verwijder je gemakkelijk de aarde uit de planter als je klaar bent met je tuinklus. Met een speciale bollenplanter , of een plantenschop, maak je daarna een gat in de grond. De diepte van het plantgat is afhankelijk van de grootte van de bloembol.


Neem ongeveer twee tot drie keer de dikte van de bol voor de diepte van het plantgat. Plaats de bollen in het gat en vul aan met grond. Met deze bollenplanter wordt jouw rug gespaard tijdens het planten van allerlei bloembollen.


Dankzij de stevige handgrepen duw je de bollenplanter handig in de gron lukt dit niet dan kan je nog beroep doen op de stevige voetsteunen. Talen Tools is producent en leverancier van gereedschap voor agrariërs, hoveniers. Het is even zoeken hoe de bollenplanter het beste werkt, ook een beetje draaien maar werkt dan perfect ! Hyacinten in het gras gaat prima zo !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts