vrijdag 16 november 2018

Kettnaker soma

Voor onze meubelsystemen staan geselecteerde kleuren in lak mat en hoogglans, achtergelakt glas mat en glanzend ter keuze. Speciale kleuren zijn op wens mogelijk. Kettnaker Manufactuur voor meubels.


Kettnaker soma

In alle kleuren en materialen bij Soma. Met modulariteit en eenvoud als uitgangspunt past SOMA zich moeiteloos en zonder enkel compromis aan naar zijn omgeving en de wensen van de gebruiker. Dit designkastensysteem is niet alleen bijzonder functionaliteit door alle diverse elementen en mogelijkheden, maar ook nog eens buitengewoon strak vormgegeven. Daarnaast kan de bedrading van televisie en Hifi slim worden weggewerkt.


Er kan gekozen worden uit kast elementen met schuif- of draaideuren, kleppen die naar beneden of naar boven openen. Laden elementen maken het compleet. Hier worden echte unieke meubelstukken gemaakt - met de toewijding, het vakmanschap en de tijd die voor een bijzonder unicaat nodig is. Of juist niet, afhankelijk van hoe je het bekijkt. VITA is ons nieuw zeer individualiseerbaar woonsysteem, waarmee bijna alle woonwensen werkelijkheid worden.


Voor echte designfans is onze SOMA -editie een nieuwe mogelijkhei om sterke accenten in het eigen interieurconcept te zetten. Magnetkontakte erlauben auch nachträgliches Wechseln: für die volle Gestaltungsfreiheit. Die Oberflächen für Abdeckplatten, Front- und Seitenblenden sind frei wählbar. Unsubscribe from Möbel Schaller AG?


Soma : Met het SOMA -woonsysteem hebt u het helemaal zelf in de hand. Grosszügig ausgestellt im Einrichtungshaus Möbel Schaller in Geuensee. MoDu Combinatie hangend en bodemelement. Meer dan 1jaar ervaring in. Bekijk meer ideeën over Houtfineer, Kast systeem en Home design.


Cookies Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Ausgezeichnet in zwei Kategorien Best System und Best Detail. Ausgestellt bei Möbel Schaller in Geuensee. Fronten en zijkanten met magneten. Verkrijgbaar in lak en gelakt glas kleuren of gecombineerd met hout.


Modulair kastensysteem in dieptes en breedtes. Kasten en banken persoonlijk bezorgd en. Alle onderdelen voor de wandkasten worden in de fabriek in Dürmentingen geproduceerd.


Een goed voorbeeld hiervan is het materiaal van de SOMA - en ALEA systemen: mm dik materiaal, want alleen op deze dikte kunnen verschillende materiaalsoorten goed met elkaar verbonden worden. Price including delivery to the desired location. Clippings - where leading interior designers buy furniture and lighting.


Modulare Möbelsysteme: ausgezeichnetes minimalistisches Design, sinnvolle Innovationen und individuelle Exklusivität. Het is een compositie die binnen een esthetisch programma het vrije spel toelaat. Tijdloos, weldoordachte functionaliteit, uniforme maatvoeringen en hoogwaardige materialen. Uiteraard uitgevoerd met ambachtelijke perfectie. Zin in een job bij Nibema?


Kettnaker soma

Wij zoeken een chauffeur-monteur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts