woensdag 21 november 2018

Flos design

Bestel online of kom langs! Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Een leuk detail: in de Flinders winkel in Zaandam vind je veel lampen van Flos. Kom dus eens een kijkje nemen en laat je verrassen door de prachtige verlichting van Flos.


Het is een Italiaans familiebedrijf dat al vanaf het begin designlampen produceert.

Zo vind je hanglampen, vloerlampen, wandlampen, plafondlampen, kroonluchters en zelfs lampen voor buiten. Het creatieve proces wat aan de basis ligt van baanbrekend design en daarmee ook een nieuwe draai weet te geven aan functionaliteit, zonder in te boeten aan de kernwaardes, wordt door dit merk benaderd in een samenwerking van verscheidene talenten. De ontwerpers gaan vaak voor de ultieme combinatie tussen nostalgische elementen, zoals het traditionele bedlampje uit grootmoeders tij en hypermodern design. Denk bijvoorbeeld aan de klassieker de Arco vloerlamp van Flos.


Twee elementen die vanaf de start het wezen van ons bedrijf vormen. FLOS weet waar afnemers behoefte aan hebben. Bespaar tot wel via kiesproduct. Flos designs : tijdloos of retro?


Find a customized architectural solution at Flos.

Dit komt voort uit hun oorspronkelijke missie: objecten ontwerpen die licht geven. Het zijn waardvolle objecten die een echte toevoeging zijn voor je interieur. Het merk brengt innovatieve verlichting zonder daarbij het verleden te vergeten. De collectie van dit Italiaanse merk bestaat uit hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. FLOS is ontstaan uit een passie voor techniek en gevoel voor dienstverlening.


Vandaag de dag liggen zij aan de basis van een op maat gesneden totaalpakket van diensten en producten. Deze eerste lampen waren Arco, Relemme, Toio en Taccia, ontworpen door Achille en Piergiacomo Castiglioni. Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Arco is still one of the most representative pieces of contemporary design an thanks to its sleek lines and its timeless style, one of the most coveted and sold objects in the history of design.


Met zijn minimale fysieke grootte van 15mm is dit railsysteem geschikt voor de montage van verschillende dimbare verlichtingsarmaturen. De gedecentraliseerde ophanging biedt maximale flexibiliteit, vooral wanneer de plafonduitgang niet in het midden van de tafel is geplaatst. De negen meter lange kabels bieden veel ruimte voor verschillende toepassingen. Grote booglamp in zeer nette staat design achille en pier giacomo castiglioni marmer voet rvs boog gemerkt: flos. Dit doet zij met top ontwerpers als Philippe Starck en Marcel Wanders en vele anderen.


At the time, Dino Gavina had borrowed an American technique, also researched by George Nelson (who had himself, imported it from Sweden). FLOS verlichting en lampen staan voor superieur design en ‘cutting edge’ lichttechnologie. De FLOS collectie bestaat uit iconische producten met een hoog conceptueel niveau.


Het design verlichtingsmerk levert bijzondere en tot in detail geperfectioneerde verlichting voor in ieder interieur.

Unsubscribe from R Sound Design ? Designtopics online design lampen en verlichting webshop. De verzameling aan vloerlampen van FLOS omvat extravagante, gracieuze ontwerpen maar ook moderne, minimalistische designs. Een echte eyecatcher is de Superloon van Jasper Morrison, waarbij gebruik is gemaakt van moderne LED-technologie.


Neem dan gerust contact met ons op! Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak. Wij zijn een Utrechts bureau voor creatieve communicatie, merkontwikkeling en design.


Wij geloven in de kracht van visuele verhalen die een snaar raken. We creëren strategie, content en design voor opdrachtgevers die iets bijzonders te vertellen hebben. Benieuwd naar wat wij voor jouw merk kunnen doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts