vrijdag 30 november 2018

Mokken groot

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Alle mokken vind je op beslist.

Bestel simpel jouw servies online. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Bij de keus voor materiaal van je kopjes, bekers of mokken is het vooral belangrijk of iets breekbaar mag zijn of niet.


Ga je voor porselein, glas of aardewerk? Of kies je liever voor kunststof of karton? Mix en match je favoriete koffiekopjes en koffiemokken bij elkaar!


Deze grote mokken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS waarop een zeer duurzame laag gesmolten glas is aangebracht, waardoor een glad oppervlak verkregen wordt. Hoe meer u de mokken gebruikt, hoe meer karakter ze krijgen.

Mok met foto, tekst of logo bedrukken gratis full colour opdruk ! Het personaliseren van producten, mokken en servies bedrukken, wordt steeds populairder. Mokken en servies bedrukken. Bedrukte mokken worden steeds vaker ingezet en zijn niet meer weg te denken als relatiegeschenk. Koop een Grote Koffiemok mok van Zazzle. Blader door al onze prachtige designs en kies er een die het beste bij je past.


Met de leuke mokken van Xenos hoef je nooit meer te mokken , want voor elke gelegenheid kun je bij ons een mok vinden. Houd je van thee en wil je graag een extra grote mok voor jezelf hebben? Van kopjes en mokken heb je nooit genoeg: flinke theemokken speciaal voor de druilige dagen, chique koffiekopjes voor de visite en espressokopjes met exact het juiste formaat voor een pittige espresso. Bekijk dan onze categorie mokken.


Van Pavina tot Canteen, dubbelwandig of met een siliconen grip: met kopjes en mokken van Bodum zit je altijd goed. Gordon Ramsay Mok Groot Maze Grey 3mlDeze mok van Gordon Ramsay Maze is gemaakt van stevig porselein. Samen met de andere producten uit deze serie haalt u het restaurant zelf in huis.


Hierdoor wordt elk etentje een feest. De producten van de Gordon Ramsay Maze serie zijn vaatwasserbestendig. Grote koffiemok van porselein bedrukt met logo. Door een mok te bedrukken met jouw logo heb je een uitstekend promotieartikel dat door veel mensen iedere dag weer wordt gebruikt. De bedrukking op deze koffiemok is vaatwasbestendig.


De mokken zijn leverbaar in verschillende kleuren, altijd wel een kleur die past bij.

En waarschijnlijk heb je wel je favoriete mok of koffiebeker waar je erg gehecht aan bent. Misschien vanwege het dessin, de vorm, of gewoon omdat hij lekker groot is. Hoe dan ook, mokken zijn onmisbaar in je kast. Voor jezelf, voor je gezin of voor de visite.


Of het ook wat groter kan? Uiteraard lenen deze grote koffiemokken zich erg goed voor grote bedrukking. De mokken met het Royal White dessin maakt deel uit van het Royal White servies.


Royal White is verfijnd porselein met subtiele blauw geschilderde elementen en gouden details. Deze set is leuk om cadeau te geven. Met zijn historische symbolen, vintage bloemen, handgeschilderde bloesems en geraffineerde gouden details is Royal een stijlvol ontwerp dat uitstekend in jouw eigen paleis past. Bunzlau 8XXL mok 584X 5ml 812Grote mok voor heel veel thee of koffie, kan natuurlijk ook voor een soepjeDuurzaam origineel en uniek Pools aardewerk.


Naam mokken bedrukken, dat zijn leuke mokken. Heb je er genoeg van dat anderen uit ‘jouw’ beker drinken dan dat die dus altijd net in gebruik is als jij een kop koffie wilt hebben? Of dat in jouw mok weer de theeresten van een andere gebruiker te zien zijn? Wij bedrukken al jaren mokken voor particulieren en bedrijven.


De mokken die wij bedrukken zijn zeer uiteenlopen zo kunt u hier bijvoorbeeld mokken bedrukken per stuk met uw eigen foto of mokken bedrukken met een naam, maar ook kunt u hier mokken bedrukken in grotere oplagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts