maandag 26 november 2018

Penseel met waterreservoir

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Penseel met waterreservoir –ideaal voor het aquarelleren.

Pentel Aquash Brush evenals een grote selectie toebehoren voor het aquarelleren vindt u in onze webshop. Penseelpunt gemaakt van wit synthetisch haar, ml waterreservoir. Aquarelpotloden of wateroplosbare verf kunnen met het penseel worden geverfd en het creëert een uniek pastel aquareleffect. In het reservoir wordt ofwel water of een al zeer verdunde verf aangebracht. Kuretake penselen met waterreservoir Serie penselen met reservoir.


Dit kan met water gevuld worden, waardoor deze penselen heel gemakkelijk te gebruiken zijn bij het buitenshuis werken. Geschikt voor het werken met de ABT Dual Brush Pens en andere wateroplosbare kleuren. Voor watercolor, aquarel, lettering, illustraties, urban sketching, manga e.

De penseel met waterreservoir wordt leeg geleverd en is eenvoudig na- en hervulbaar door het afschroefbare reservoir. De punt kan gemakkelijk met water gereinigd worden. Prachtige reispenselen van Escoda en Raphaël. De meeste zijn voor aquarel maar de Precision.


Het penseel is onmisbaar voor iedere kunst- of hobbyschilder en is een van de belangrijkste hobbygereedschappen. Je vindt ze hier in verschillende maten, types en haarsoorten. Penselen zijn gemaakt van zacht en soepel haar en hebben in de punt weinig haren. Hiermee kun je zowel dik als dun schilderen.


Deze penseel met fijn, wit synthetisch haar heeft altijd zijn eigen haar bij de hand. Dus u kunt nu op elke plek en op elk tijdstip aqualleren. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Vederlicht design voor transportgemak. Geen waterflessen meer nodig. Deze penselen kunnen gevuld worden met verdunde verf of inkt ( met uitzondering van Oost-Indische inkt), of gewoonweg met water om gebruikt te worden in combinatie met aquarel kleurpotloden.


Zeer handig, geen geknoei met water. Koi Waternavulbaar Aquarel Penseel - Medium Tip.

Herbruikbaar Koi aquarel penseel formaat M. Handvat is het waterreservoir en kan nagevuld worden. Doordat deze transparant is kun je precies zien wann. Penselen met waterreservoir in drie verschillende afmetingen. Een penseel met een platte vorm en twee ronde penselen. Ideaal voor gebruik met wateroplosbaar krijt of tekenpotloden en uiteraard ook voor het aquareleren.


De water penselen kunnen ook heel goed gebruikt worden bij handlettering. U kan de penseel vullen met gewoon water maar ook met aquarelverf. Bij het inkleuren van bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts