donderdag 8 november 2018

Fotolijst 20 x 15

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Diverse soorten en maten fotolijstjes v.

Fotolijsten tot - voordeel! Zo verkopen wij bijvoorbeeld lijsten gemaakt van hout, maar ook van kunststof of aluminium. Dankzij ons uitgebreide aanbod fotolijsten vindt u gegarandeerd dé lijsten die perfect zijn voor uw foto’s. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt.


Heeft u een foto in een afwijkende maat? Kunststof fotolijst steel style x 20. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen.

Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment. Specialistisch advies nodig? Alles voor jou en je kindje!


Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Bespaar tot wel via kiesproduct. De fotolijst heeft een zwart glanzende kleur en een smal strak ontworpen profiel die samen voor een moderne uitstraling zorgen.


De fotolijst is geschikt voor foto’s en andere decoraties met een afmeting van 15xcm. De lijst kan met behulp van de kleine gaatjes in de klemmen die het achterpaneel op zijn plek houden worden opgehangen. De leuke fotolijst is eenvoudig op te hangen.


Ideaal voor je mooiste vakantiefoto. Stylingtip: hang verschillende formaten en stijlen fotolijstjes naast elkaar op en creëer een superleuke fotomuur! Mooie zilveren lijst als een schilderijlijst, 1e gehalte sterling zilver.


Hiermee heb je de vrijheid om de foto van jouw keuze in te lijsten. De kunststof zilveren fotolijst heeft een standaard waarmee je de lijst op een bureau of dressoir in huis kan plaatsen.

Interesse in het bestellen van grotere aantallen van dit cadeau? Bel en ontvang direct een scherpe offerte. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08. Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout.


Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten. Alle kleuren en materialen. Snelle levering en Gratis verzending! Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis.


Heb je veel foto’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien? Wissellijsten zijn dan een uitkomst voor als je regelmatig van foto’s wilt wisselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts