woensdag 28 november 2018

Terrasdeken

Een fleece plaid of terrasdeken kopen? Onze fleece plaids zijn lekker zacht en ideaal als terrasdeken of heerlijk voor op de bank bij koude winteravonden. Met een terrasdeken houd u uzelf warm en kunt u blijven genieten van de buitenlucht. Fleece deken met draagband 180gr.


Uw logo kan bij het handvat worden gedrukt. Lekker warm en comfortabel op een koude winteravond.

De Tuindeken is heerlijk warm, soepel, licht en zacht. Wij zijn nu open tot 17:uur. Deze zandkleurige deken is van hoogwaardige kwaliteit. Het wordt veel gebruikt als terrasdeken bij restaurants, terrassen en strandtenten. De dikke stof biedt warmte en comfort op de momenten dat het nodig is.


De Indra is een lichte, soepele plaid die je ook als terrasdeken kunt gebruiken en die is gemaakt van een combinatie van katoen en acryl. Als het buiten begint af te koelen kunt u met dit terrasdeken toch gewoon buiten blijven zitten. Het dekentje houdt u heerlijk warm zodat u niet direct naar binnen hoeft te verhuizen.


Naast de warmte die het dekentje geeft is het ook een mooie accessoire op iedere loungebank, loungestoel of dergelijke.

Oude deken pimpen en versieren tot terrasdeken. Bekleed de deken hier en daar met stijlvol lint, kanten stroken of stukken mooie stof zodat de deken een aaibaar en vriendelijk karakter krijgt. Ben jij op zoek naar mooie deken of plaid als decoratie? Bekijk hier het ruime assortiment aan dekens op Plantenwinkel. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Bekijk deze oranje witte plai terrasdeken en bestel voordelig online. Het deken is ideaal wanneer u ’s avonds buiten zit en het begint af te koelen, met dit deken blijft u heerlijk warm en kunt u toch de hele av… Voor meer informatie klik op BEKIJK NU. Vaak ook unieke artikelen, waarvan er geen twee exact hetzelfde zijn. Door deze samenstelling slijten de verhuisdekens minder snel dan doorgestikte dekens of dekens met een hoog percentage wol. Al onze pakdekens zijn rondom gestikt waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen inscheuring.


Deze deken wordt ook veel gebruikt als terrasdeken bij restaurants en strandtenten. Op alle terrassen in Nederland zie je ze, want even kan en het zonnetje schijnt is het natuurlijk heerlijk buiten. Terrasdeken - Reisdeken UITVERKOOP van € 3. Het terrasdeken geeft de loungeset of dergelijke een gezellige en uitnodigde sfeer en brengt wat kleur aan. Naast dat het kleed een gezellige uitstralin… Voor meer informatie klik op BEKIJK NU.


Basiskleding tank tops t-shirts polo’s sweaters overhemden fleece bodywarmers jassen Kinderkleding t-shirts polo’s sweaters fleece Sportkleding tank tops t-shirts polo’s sweater fleece jassen broeken Werkkleding t-shirts polo’s sweaters jassen schorten sloven halsdoek Accessoires mutsen sjaals tassen terrasdeken Ecologisch tank tops t. Bent u opzoek naar tuinbank accessoires, neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide online assortiment. Perfecte kwaliteit tegen lage prijzen. De dekens die het meest worden toegepast als terrasdeken is deze standaard terrasdeken.

De dekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een afmeting van ca. Hierooor is deze perfect toepasbaar als deken op uw horeca terras. Loungekussens voor uw event huurt u eenvoudig en veilig bij Party Rent.


Bekijk ons assortiment met verscheidene loungekussens van topkwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts