vrijdag 30 november 2018

Wollen kussenhoes

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Ontwerp uw huis met bijpassende Kussensloop. De goedkoopste in Nederland! Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Wollen kussenhoes

WOLLEN KUSSENS IN DIVERSE MATEN. De kussens van wol zijn er in verschillende maten, zodat u daar eenvoudig een geschikte kussenhoes bij vindt. En liever een wollen kussen in medium of een van de zachte wollen kussens kopen?


Kussenhoes Nareen heeft een lichte kleur, hierdoor past dit vierkante hoesje erg goed in een Scandinavische inrichting. De kussenhoes is gemaakt van een wolmix en heeft een mooie geruit patroon aan de voorkant, de achterkant is effen. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen.


Wollen stof is schoon, zacht en kent een warme uitstraling. En niet te vergeten, ideaal te combineren met de kleur van uw andere (stoffen) interieur. In dekbedden, onderdekens en een wollen kussensloop worden merinowol gebruikt om zijn uitzonderlijke vochtafstotende en ventilerende eigenschappen. De combinatie van de vorm van de wolvezel en de aanwezigheid van een waslaagje en lanolines, zorgen ervoor dat alle vocht systematisch uit het bed verwijderd wordt.


Ook zijn er kussenhoezen welke gemaakt zijn van 1 katoenen stoffen met een mooie print zoals de Shore birds en de Sherwood. Afmeting van de vierkanten kussenhoezen is 45xcm. Op zoek naar een Wollen , Vierkant Kussenhoesje ? Wollen Kussenhoesjes koop je eenvoudig online bij bol.


Wollen kussenhoes

Op werkdagen voor 14:00u bestel de volgende werkdag in huis. Deze wollen bruin kleurige kussens zijn gemaakt van echt schapenwol wat bruin is gekleurd. Doordat het een echt natuurproduct is, heb je altijd een uniek kussen in huis. Ieder kussens ziet er anders uit.


Met de beige schapenwollen kussenhoes creëer je een warme en gezellige sfeer in huis. Een wollen kussen luchten. Om je wollen kussen lekker schoon en fris te laten ruiken is het aan te raden om maandelijks het kussen buiten te laten luchten. Let hierbij wel op dat het wollen kussen niet bloot wordt gesteld aan de zon.


Wollen kussenhoes

Hierdoor droogt het wol namelijk uit. Daarnaast kan de katoenen tijk gaan verbleken. De mooiste en comfortabelste materialen, ontdek ze allemaal bij OTTO online! Hier vind je wat jij zoekt! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Heerlijk zacht en wollig, met een stoere uitstraling. Zeer goed passend bij de koelere kleuren in onze linnen collectie. Verkriigbaar in meerdere maten.


Wij maken ook kussenhoezen op maat. Op zich lijkt schapenwol al een zeer natuurlijk product, biologischer kan bijna niet. Over het algemeen zijn wolproducten afkomstig uit een redelijk duurzame en diervriendelijke omgeving. Toch kan het altijd beter. Zo grazen schapen vaak in weilanden met kunstmest.


Was instructies wollen kussenhoezen. Ook voor de kussenhoezen geldt dat het wol uitstekende vuil afstotende eigenschappen heeft door de natuurlijke oliën van de wol. Je kunt de kussens dan ook opfrissen door ze te luchten op een dag met een hoge luchtvochtigheidsgraad of laten stomen in de badkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts