donderdag 29 november 2018

Behang samples

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Specialistisch advies nodig? We weten dat het moeilijk is om behang te bekijken op een scherm en dat ons behang vaak ook een textuur heeft.


Behang samples

De stalen hebben een A4-formaat en worden binnen Nederland gratis verstuurd via de post. Op zoek naar een passend behang voor uw ruimte? Afmeting van een staaltje is ongeveer 1x cm. U kan steeds een gratis staal aanvragen via deze pagina. Zo krijgt u een beter idee van de kleur.


Thuisblijven voor uw stalenpakket is niet nodig, de stalen passen namelijk prima door de brievenbus! Mail ons dan eerst voor u een staal aanvraagt. Wie veel behang verkoopt houdt ook wel eens wat over. De levertijd van een sample is 1½ week.


Dé behangwebshop in (vlies) behang , kinderbehang, fotobehang en glasvezelbehang enorm behang assortiment vele dessins laagste prijs snelle levering ! Het is niet mogelijk om samples in onze studio op te komen halen. Zo weet u 1 zeker dat u het juiste behang kiest. Je ontvangt de datum wanneer het behang geleverd wordt en vervolgens ontvang je nog de tracking om je behang te volgen.


Wil je een mooi behang op je muren, maar wil je dit graag snel en eenvoudig voor elkaar hebben? Dan kun je het beste vliesbehang kopen! Vliesbehang heeft namelijk geen inweektijd nodig, waardoor je snel je hele muur kunt behangen.


Behang samples

Zo hoef je niet moeilijk te doen met een behangtafel, omdat de behanglijm direct op de muur gesmeerd kan worden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Lilipinso Behang Sample Oh Deer Behang - Retro Floral.


Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie groen behang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie. Bij Behangwebshop vind je diverse soorten groen behang dat perfect aansluit bij jouw wensen. In onze webshop vindt u een kleine selectie van wat wij in onze fysieke winkel voeren. ESTAhome - maak je huis gezellig! Ben je op zoek naar groen behang om jouw interieur helemaal af te maken?


Behang samples

Bij ESTAhome vind je een groot assortiment aan hip en stijlvol behang , fotobehang, stoffen en dekbedovertrekken. Behang dat absoluut een prachtige toevoeging is aan je interieur. Van klassieke dessings tot echte eye-catchers. Maar ook prachtig behang van Nederlandse bodem, zoals Studio Ditte en Zilverblauw.


Behang vind je in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang. Groot aanbod Beton behang van onder andere BN Wallcoverings, Rasch en Dutch Exposed. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Beton behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw!


De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar. Tot korting op actueel behang. Van steenbehang tot Acrylbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts