vrijdag 23 november 2018

Weerstation met windmeter

Specialistisch advies nodig? Nu al vanaf € op Beslist. Weerstation kopen en weerspecialist is gespecialeerd in draadloze weerstations met usb, ethernet en serieel aansluiting. Breid je weerstation van Netatmo uit met de windmeter die je altijd op de hoogte houdt van de windrichting en windsnelheid.


Compatibel met iOS en Android. Hoogte: 1mm, diameter: mm.

Draadloze reikwijdte tot 1m. Ook dit weerstation is een zeer professioneel weerstation met in totaal sensoren waarmee buiten de temperatuur, relatieve luchtvochtighei neerslag, windsnelheid en windrichting. Het weerstation meet echter ook binnen temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en luchtdruk. De Windmeter Deze gebruikt de allernieuwste echografische technologie om de windsnelheid en windrichting betrouwbaar en nauwkeurig te meten, inclusief die van windstoten. U kunt instellen op welke manier u een waarschuwing krijgt wanneer de wind een bepaalde snelheid bereikt en ook nauwkeurigere gevoelstemperaturen krijgen door gebruik te maken van de app van het Weerstation.


In geval van weinig zonnestraling of geen zonnestraling in de winterperiode en zwaar bewolkte dagen dan worden de batterijen aangesproken. Deze combinatie maakt het mogelijk dat de windmeter pas na ongeveer 2-jaar voorzien moet worden van nieuwe AA batterijen. Tevens is de windmeter uitgevoerd met een externe antenne.

Met een windmeter , of anemometer, kan eenvoudig de windsnelheid worden bepaald. De meest bekende vorm van de windmeter is het model met drie of vier ‘schepjes’ die beginnen te draaien wanneer de wind er tegenaan komt. Hoe hoger de windsnelhei hoe sneller de meter gaat draaien.


Het is een windmeter waarbij er zo’n rad aanwezig is, dat draait als gevolg van de windsnelheid. Met het verlichte display van de testo 4is het zelfs mogelijk om metingen af te lezen in slecht verlichte of donkere ruimtes. Met de standaardfuncties van een weerstation krijg je al een mooi beeld van het weer.


Maar voor wie nog meer data wil zijn er weerstations met allerlei extra functies. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment weerstations. Meestal testen we producten als camera’s, lampen, stofzuigers of alarmsystemen, maar het slimme huis is breder dan dat. In deze review kijken we naar het Personal Weather Station, een slim weerstation van Netatmo dat middels een app te gebruiken is.


Hij is vaak verbonden met een weerstation en kan worden aangevuld met andere sensoren om andere gegevens te verzamelen. Windmeter met molentje: bij deze windmeter wordt de windsnelheid gemeten door middel van een molentje op een as. Storm gaat meestal gepaard met een lage luchtdruk en mooi weer met een hoge. Veel weerstations zijn uitgerust met een barometer, een instrument dat de luchtdruk kan meten.


De barometer zit meestal verwerkt in het scherm van het weerstation. De elektrische barometers voor in het weerstation zijn redelijk saai. Weerstations kopen bij GAMMA.


Maar de analoge zijn wel heel gaaf!

Met weerstations meet je eenvoudig de actuele temperatuur, windsnelhei luchtdruk en luchtvochtigheid. Ook meet het basisstation de temperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis. Alle weerstations zijn uitgevoerd met instrumenten van Duitse makelij.


Het prijsverschil zitin het gebruik van materialen aan het station. Prijzen beginnen vanaf euro plus jaar garantie. Een analoog weerstation bestaat uit een hygrometer, thermometer en een aneroïde barometer. Op het weerstation met extra groot display zie je wel weermetingen en hij meet binnen- en buitentemperatuur en luchtvochtigheid via een draadloos sensor.


Dit zijn twee van de vele apparaten uit ons assortiment. Meet de temperatuur, luchtvochtighei luchtdruk en de kans op regen en kom nooit meer voor verrassingen te staan. Met dit weerstation ziet u binnen een oogwenk de datum, tijd en weersvoorspellingen. Dit weerstation meet de binnen- en buitentemperatuur, de temperatuur buiten wordt gemeten met een draadloze sensor voor buiten.


Dit uitgebreide weerstation met buitensensor toont onder meer de binnen- en buitentemperatuur en -luchtvochtigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts