vrijdag 16 november 2018

Groen glas servies

Ruim aanbod Glas serviezen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Gerecycled glas heeft een groene kleur, deze wordt veroorzaakt door de chemische reactie tijdens het hersmelten van wit glas. Doordat het glas niet overal even dik is, kunnen er kleine kleurverschillen zichtbaar zijn.


Groen glas is dus echt ‘ groen ’! Mooie oude vintage spuitfles van groen glas.

Ook wel sifon of siphon genoemd. Plaats drie of vijf delen bij elkaar en creëer zo een mooi glas hoekje. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor groen glas. Bekijk en bestel via IKEA. Cm rond annagroen glas - Ophalen of Verzenden.

Op onze site vindt u een ruim aanbod van verschillende glaswerken. Wij verkopen neutrale tinten maar wij hebben ook gekleurd glaswerk zoals blauw, rood en groen. Ons glasservies is van de hoogste kwaliteit.


Welkom op de website van Servies (in)compleet! Partij oude peper en zoutstelletjes. Resultaten van zoekmachines! Antiek Glaswerk vind u op DeAntieksite.


Vintage en brocante glaswerk hebben wij ruimschoots op voorraad. Vind hier het uraniumglas dat u altijd al zocht. Opvallend aan dit glaswerk is de blauwe, bruine of groene tint.


Driehoek is al zo’n 1jaar niet weg te denken uit het gootsteenkastje. Het mooie van dit product is dat het in een set van glazen komt. Samen zien ze er prachtig uit op een gedekte tafel.


Wij hebben daarnaast ook glasservies in ons ruime online assortiment. Combineer uw stijlvolle Arzberg servies bijvoorbeeld met wijn- of champagneglazen en voorzie uw gasten van een heerlijk drankje bij uw smakelijke diner! Ook aan de kleintjes is gedacht, bekijk eens ons vrolijke kinderservies.


Alle artikelen zijn uitsluitend na afspraak in onze winkel te bezichtigen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen.

Jamie Oliver Servies koop je eenvoudig online bij bol. Serviesdelen uit het servies ‘Neerlandia Art Deco’, uitgevoerd in groen persglas. Copier voor glasfabriek Leerdam.


Deze set bestaat uit: Vijf groene ontbijtborden, diameter 19. De pakketten worden ingepakt in een feestelijke kerstdoos op onze eigen productie-locatie en worden vanaf € 5franco. Aqua, het nieuwe artisanale servies in een Portugese aardewerk stijl tovert elke tafel om tot een zuiders tafereel. De schalen en kommen, beschikbaar in verschillende. Alessi glas servies Dressed design by Marcel Wanders Materiaal Crystal De onmiskenbare stijl van Marcel Wanders, een mengeling van barok en moderniteit, komt tot uitdrukking in de set met Dressed glas.


Bij een piekfijn gedekte tafel hoort mooi servies. Op zoek naar een serviesset of juist een speelse mix van verschillend servies , shop het allemaal bij fonQ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts