donderdag 8 november 2018

Artifort fauteuil f510

Bekijk het assortiment fauteuils en bestel de beste aanbieding direct online! Ruim assortiment online bestellen! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


De F5is met zijn extra dikke stoffering een fauteuil om lekker in weg te kruipen en van te genieten. De draaibare fauteuil is verkrijgbaar met een trompet- of kruisvoet of met een schommelonderstel.

The shell is large enough to curl up in and is the paragon of his philosophy that “the chair should focus on the person, and not the other way around. Het model is ontworpen door designer Geoffrey D. De stevige stoffering maakt de F5een zeer comfortabele fauteuil en in combinatie met de brede kuip is de fauteuil perfect om lekker in weg te kruipen. F5is te bekleden in diverse stof- en leersoorten en zo naar wens samen te stellen. De F5heeft een extra dikke stoffering en is heerlijk comfortabel. Deze lounge stoelen zijn perfect te gebruiken in een openbare ruimte, ontvangstruimte, lobby of woonkamer.


Gebruik de bijbehorende poef voor extra comfort. Geen beschadigingen op de stof. Een krasje op de trompet (zie 2e foto).

Trompet in dezelfde kleur als de stoel. Verkeerd verder in een prachtige staat dus alleen op serieuze biedingen wordt gereageerd. Het idee voor de F5design fauteuil ontstond doordat de vriendin van Harcourt RDI zich graag opkrulde in kleermakerszit. Hij was gefascineerd door deze zeer vrouwelijke houding.


Dat resulteerde in de F500: een grote fauteuil die alle comfort heeft van een gemakkelijke fauteuil , en breed genoeg om aan deze ongebruikelijke zithoek te voldoen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Vandaag bestel morgen in huis!


Ontdek ons unieke assortiment fauteuils. Maak van jouw huis jouw thuis. Zo’n klassieker hoort in onze collectie en daarom nog steeds verkrijgbaar in vele varianten. Harcourt RDI onderscheidde zichzelf met deze serie draaifauteuils door de comfortabele vorm en opvallende stoffering. Harcourt, opgeleid aan The Royal College of Art in Londen, een reeks schitterende draaifauteuils.


De vormgeving baseerde hij op een schelp van vormhout die een dusdanige afmeting heeft, dat elke persoon er fantastisch in kan wegkruipen. De serie draaifauteuils bestaat uit verschillende varianten, waarbij het verschil zichtbaar wordt in de stoffering. Deze artifort f 5fauteuil is bekleed met de ploeg stof panama kl. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat.


Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt.

Artifort F 5fauteuil SHOWMODEL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts