dinsdag 20 november 2018

Sigmalife ds tx

Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Grootste DS winkel van NL. DSi consoles met accessoires en games naar keuze! Dit product is op basis van thixotrope alkydhars. Stel je vraag dan via het contactformulier op onze contactpagina, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Sigmalife ds tx

Deze Beits is weervast, duurzaam en is gemaakt op basis van thixotrope alkydhars. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Vandaag besteld bij Verfpoint. Met een uitstekende weervastheid en duurzaamheid. Het product is biedt goede bescherming tegen UV-straling en is waterafstotend.


Deze transparante beits is thixotroop, duurzaam en is oplosmiddel houdend. Eén-potsysteem voor het verfraaien van naald- en loofhout buiten, zoals geveltimmerwerk, betimmering, balkon- en tuinhekken. Bestel nu bij verfshoppen.


Bekijk dan snel ons assortiment! Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte. Geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten, zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen.


Kunt u uw gewenste kleur niet vinden of heeft u een andere vraag? Sigmalife ds tx satin online kopen? Hoogglanzende transparante solventgedragen thixotrope edelbeits voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Het verfraaien en beschermen van houtconstructies binnen en buiten zoals geveltimmerwerk, deuren en ramen, balkon- en tuinhekken, betimmeringen, enz.


Deze gebruiksklare, zijdeglanzende transparante beits is zeer bijzonder. Door het thixotrope karakter blijft de beits goed op de kwast zitten: ook als de schilder boven het hoofd werkt. De beits is ontwikkeld is op basis van thixotrope alkydhars.


VOORNAAMSTE - Nerftekening van het hout wordt geaccentueerd. De droge laagdikte is hoger dan die van een conventionele, transparante impregneerbeits. Zijdeglans, thixotrope, transparante beits op basis van alkydhars.


Toon van de Producten. Duurzame, thixotrope, oplosmiddelhoudende, zijdeglanzende transparante beits. Dit komt uiteraard ten goede aan de bescherming.


Beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten en binnen , zoals. SIGMALIFE DS TX GLOSS VEILIGHEIDSINFORMATIEBLAD Productnaam Conform Verordening (EG) nr. REACH), Bijlage II, zoals gewijzigd bij Verordening (EU) nr. Dekkend systeem op kaal, verweerd hout - Verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren.


Sigmalife ds tx

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Lak)verf Buiten Sigma Beitsen sigmalife ds tx gloss ltr. Stel een vraag Stel een vraag over sigmalife ds tx gloss ltr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts