zondag 25 november 2018

Epoxy vulmiddel

Vind glasvezels als je nu zoekt. Het grootste aanbod harsapparaten! Ontharingsapparaten voor de laagste prijs. Gebruik vulmiddelen om met epoxy te lijmen, plamuren of te vullen.


Vulmiddelen (fillers) worden gebruikt om de epoxyhars te verdikken zodat je er mee kunt lijmen of plamuren. Er zijn verschillende soorten fillers verkrijgbaar, elk met hun specifieke eigenschappen.

Boat is de specialist in epoxy , weefsels en aanverwante zaken. We leveren diverse soorten epoxy , glas- en carbonweefsels, alle benodigde vulmiddellen en verder alle producten voor de verwerking van epoxy. Tevens leveren wij professionele epoxy vloercoatingsystemen die eenvoudig zelf aan te brengen zijn voor een zeer scherpe prijs. Den Braven biedt een complete range van vulmiddelen aan voor intern en externe toepassing. Technologieën op basis van acrylaat, polyesters en epoxy , zowel 1-compenent als 2-componenten met ieder hun specifiek karakter en toepassing.


Polyfilla Pro W3Epoxy Houtreparatie is een twee componenten epoxy vulmiddel voor binnen en buiten. Dit epoxy houtreparatie-middel is geschikt voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. Vulmiddelen worden gebruikt voor het herstellen van gaten in muren en het egaliseren van oppervlakten.


Ga je een klus doen waarbij je vulmiddelen nodig hebt?

Stel jezelf de volgende vragen om zeker te weten dat je het vulmiddel kiest dat past bij jouw klus. Omschrijving Bolivia houtrotvuller is een vulmiddel van twee componentenvulmiddel op basis van epoxy. Vulmiddel Bolivia houtrotvuller krimpt niet, is boterfijn, werkt soepel, hecht zeer goed , blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. POLYFILLA PRO EPOXY HOUTREPARATIE W3Polyfilla pro epoxy houtreparatie w3is een duurzame, makkelijk te modelleren 2-componenten epoxy voor houtreparatie binnen en buiten.


Het is geschikt voor het repareren van houtrot en beschadigd hout. Maximale diepte van reparatie: cm. De meest bekende epoxyplamuur bestaat uit een pot met daarbij een tube verharder. Dit is meestal een polyester vulmiddel dat erg vochtgevoelig is, waardoor je het enkel binnen kunt toepassen.


Epoxyplamuur moet altijd gemengd worden in de verhouding 1:1. Je zult niet de eerste zijn die nog een halve pot plamuur overheeft als de verharder op is. Een breed assortiment epoxyharsen.


Vanaf euro gratis verzending! Super epoxy is geschikt om verschillende materialen die in de met name de botenbouw worden gebruikt te lijmen zoals hout, metaal, polyester en hardrubber. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan vulmiddelen. De zogenaamde componenten plamuur gebruik je voor de grotere gaten.


Bekijk hier ons online aanbod. Bij dit type moet je zelf de twee componenten, te weten het plamuursel en een verharder, in de juiste verhouding mengen. Epoxy plamuur is een extra sterke componenten plamuur en wordt veel gebruikt voor beschadigingen aan boten.

Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je. De Bolivia 2K Epoxy Houtrotvuller is een 2K plamuur op basis van epoxy. De plamuur krimpt niet, is boterfijn en werkt erg soepel. De vuller is blijvend flexibel en blijft spijker- en schroefbaar.


Geeft een mooi glad oppervlakte. Perfect voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle soorten houtwerken. Voor het mooiste resultaat gebruik je bij het repareren van verschillende soorten hout een daarop afgestemde houtvuller. Epoxy heeft een druk- en treksterkte die twee keer groter is dan die van beton.


Door zijn vloeistofdichtheid kan het worden toegepast in vele bewerkingen, waaronder als vloertoepassing. Zowel in de industrie als in de esthetische markt vindt dit materiaal zijn weg. Nadeel is wel dat epoxy onder UV-licht verkleurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts