dinsdag 27 november 2018

Haje restaurant

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Find haje hotel heerenveen. Onze hotels en restaurants vormen de verbinding tussen grote wegen en de prachtige Nederlandse natuur. Op deze plek langs de snelweg Akunnen passanten en toeristen terecht voor een lokaal en regionaal geproduceerd hapje en drankje.


In het restaurant serveren we allerlei dranken en gerechten. Zomers is het heerlijk zitten op het terras. Ons restaurant langs de rijksweg A(richting Almere) heeft een unieke ligging met een prachtig uitzicht op de omliggende natuurgebieden.


De doucheruimte is praktisch. De badkuip zit laag, dus je stapt er makkelijk in en uit.

De saté-maaltijd smaakt ook werkelijk Indonesisch. Het restaurant is erg sfeervol en je kunt er heerlijk eten. Dat verwacht je niet zo snel van een restaurant gelegen aan de snelweg. Er is een take away voir de snellectek onderweg.


Ons restaurant nodigt uit tot een uitgebreid diner of een snelle lunch. Hajé restaurant de Aalscholver,. Op onze menukaart voeren natuurlijke producten de boventoon. Vier een onvergetelijk feest in de overdekte binnentuin of kom tot rust met een bezoek aan onze sfeervolle bibliotheek, een verademing in een hectisch bestaan. U krijgt direct een bevestiging.


Deze knusse HAJE ligt langs de snelweg. This waterfront accommodations offers comfortable rooms in a unique location. Of je gaat naar het restaurant. The spacious rooms have free Wi-Fi and a private bathroom. Het hotel is ondanks zijn ligging aan de snelweg rustig gelegen in één van de mooiste natuurgebieden van Flevolan nationaalpark de Oostvaardersplassen.


Reviews Qua eten helemaal prima, super erwtensoep ! De kamers aan de waterkant beschikken over een veranda en hebben een mooi uitzicht over het water en de bossen.

Ochtends staat er in het naastgelegen restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Joure en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Haje Restaurant vacatures.


Zes maal per jaar bezoeken wij uw restaurant , komende uit Friesland. De uitsmijter HaJe was van de kaart gehaald wegens weinig vraag. Op mijn vraag of de hollandse uitmijter geserveerd kon worden met gebakken uien en champions was het antwoord nee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts