dinsdag 13 november 2018

Podium decor

Podium deco , onmisbaar om jouw festival in de juiste sfeer te gieten. Onmisbaar de bekende layherdoeken, maar ook IBC tanks, olievaten, mega ventilatoren. Het decor van deze militaire, muzikale show is tien meter hoog en veertig meter breed. Het bestaat uit verschillende frames van gespannen doek waarop Paleis Noordeinde is geprint.


Daar bovenop hijsen we een dak.

Bekijk meer ideeën over Podium , Kerk podium en Bruiloft achtergronden. Een podium laten ontwerpen, huren, op- en afbouwen, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een brede verscheidenheid aan podium decor -opties zijn voor u beschikbaar, zoals ce, ccc.


Ook kunt u kiezen uit ip3 ipen ippodium decor. Koop en verkoop podium decor eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Vind de beste selectie podium decor fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit podium decor voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

De Vikufoam Easyprint sandwichplaat is voor decor - en podiumbouw zeer geschikt. Vikufoam bestaat uit een geschuimde kern van polystyreen met aan beide zijden een polypropyleen toplaag. Deze PP buitenlagen maken de platen niet alleen mooi vlak maar bovendien uitermate geschikt voor zeefdruk en digitale druktechnieken.


Je bent verantwoordelijk voor het podium - of studiogeluid en zorgt voor een goede geluidskwaliteit. Ook leer je veilig heffen en hijsen. JVR Decorbouw verandert uw feest in een ware beleving met verhuur van decorstukken, rekwisieten, podiumdelen en complete decoratie en styling van uw locatie.


Elk podium kent een decor. Vaak wordt het podium gehuurd en vullen we deze zelf met decor stukken. Bedenk dat deze ook aan eisen dienen te voldoen. Denk aan brandveiligheid en constructieveiligheid. Decorstukken moeten naast brandveilig ook stevig bevestigd worden en niet om kunnen vallen of naar beneden vallen.


Wij ontwikkelen communicatie die u een podium geeft. Zelf gemaakte achtergrond van hout, voor bijvoorbeeld een bruiloft in festival style of leuk voor achter de dj bij een kermis. Elke handeling in een film speelt zich af in een omgeving.


Of dat nu een bestaand landschap is, of een speciaal voor de film gebouwd decor (al dan niet in een studio). Een regisseur wil er iets mee zeggen.

Het gekozen landschap of het gebouwde decor komt voort uit de inhoud van het verhaal. Wij verhuren Eurotruss Pro StageDeck podiumdelen, in hoogte variabel d. Stagedeck podiumdelen zijn geschikt voor buiten toepassing. Drawmore is een ervaren allround ontwerpbureau die zich specialiseert in stage design voor de gehele vrijetijdssector, groot of klein, voor elk evenement. Drawmore biedt een verscheidenheid aan diensten op het gebied van stage design om uw evenement op de kaart te zetten met de meest verbazingwekkende podia. Decor Het decor is de omgeving in een film of een theater waar de opvoering plaatsvindt.


In onder meer Hollywood en Cinecittà wordt er bij een groot aantal films gebruikgemaakt van gebouwen met daarin vaste decors. AlterEgo Decor also provides custom made scenery. We build any desired scene at your wish and take up any challenge. From a beach bar to an old fashioned chip shop, a giant dragon or a fairground booth, and much more.


Discover what we have to offer you and contact us.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts