donderdag 8 november 2018

Behang stijlen

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wanneer je een bepaalde stijl behang uit gaat kiezen, zul je dus een aantal belangrijke factoren in de gaten moeten houden. Welke stijlen er allemaal zijn.

Er zijn veel verschillende stijlen behang. Op deze website wordt een groot aantal stijlen nader toegelicht. Zo wordt er ingegaan op klassiek behang , retro behang en oud behang. Leuke behangpapier inspiratie voorbeelden voor de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. We onderscheiden grafisch abstract en modern maar ook klassiek en kunst waaronder schilderijen van de grote meesters, oriëntaals zoals chinoiserie en zeer trendy fotowanden.


Het behang is hip, sfeervol, trendy en ambachtelijk geproduceerd. Laat je inspireren en bestel online! Zelfs binnen de stijlen onderscheiden we traditionele behangsoorten zoals barokke ornamenten maar ook moderne eigentijdse varianten in barok.

Traditionele romantisch Engels behang maar ook eigentijdse romantiek. Eigentijds behang , trendy behang maar ook vintage behang en echt oude behangrollen. De landelijke behang stijl is nauw verwant aan de cottage of long-Island stijl. Het accent ligt op het landelijk karakter met een knus karakter. Typisch landelijk zijn behangen met warme kleuren, warme natuurlijke materialen, nostalgische invloeden, kleine bloem- of bladmotieven, ruiten en nostalgische patronen.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Als totale symmetrie de ideale stijl is die je probeert te bereiken, dan wil je misschien onze grafische murals hieronder bekijken!


Wij hebben voor jou de mooiste wandbekleding geselecteerd. Je treft hier de mooiste behangen aan in effen of dessin geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of voor alle wanden die je zou willen behangen. De paarse tinten van het behangpapier op bovenstaande foto zijn misschien wat gewaag maar ze zorgen wel voor een gezellige, landelijke stijl. Zoals reeds gezegd kies je best voor een accentwand in plaats van een hele kamer te behangen met landelijk behang. Landelijk behang in de woonkamer.


Met dit behang maak je van elk vertrek een prachtige jungle of oceaan. Transformeer elke ruimte compleet met de dieren uit je dromen. Deze stijl is erg geschikt voor de kinderkamer.


Heb je al gelezen over onze plakservice?

Je kunt er voor kiezen je behang door ons te laten plakken! Behang vind je in alle stijlen , dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang , geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verblijd je dochter met paardenbehang.


Geef je interieur een Aziatische touch met een uniek oosters behang. De ontwerpen zijn geïnspireerd op Japanse en Chinese motieven zoals sierlijke kersenbloesems, bamboe- en origamipatronen. Ontdek ons uitgebreide assortiment oosters behang en laat je inspireren! Barok behang : Stijlvol en trendy behang. We willen de Pixers-website gebruiksvriendelijk houden en gebruiken daarom cookies.


Door onze website te bezoeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden van het. Het zorgt dan ook voor een vleugje nostalgie en geeft de ruimte een warm en gezellig gevoel. Door het gebruik van frisse kleuren en trendy patronen oogt je ruimte bovendien heel origineel. Lees hier meer over de verschillende behang stijlen. Binnen het assortiment printbehang zijn de mogelijkheden oneindig.


Behang direct uit voorraad leverbaar tegen een échte scherpe prijs. Geen gezeur, maar direct de hoogste korting op behang. Je kan natuurlijk ook altijd de gordijnen dicht houden als de zon hevig schijnt. Bij nieuw behang ligt er vaak een speciale coating op het behang die de kleuren vast houdt. Deze tip is vooral belangrijk wanneer je authentiek retro behangpapier wil kopen.


De prijs voor een vintage rol ligt vaak een pak hoger dan nieuwe rollen. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts