donderdag 15 november 2018

Geslepen spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Op de mm nauwkeurigen en rondom geslepen.


Spiegel op maat rondom geslepen : Glasdiscount.

We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Wij maken spiegels voor u in elke gewenste maat met desgewenst een bijzondere afwerking naar keuze.


Wat zijn geslepen spiegels ? Glas wordt vaak geslepen om scherpe randen te verwijderen zodat het veilig hanteerbaar is. Een wandkast met facet geslepen spiegel - Glas. Antiek wandkastje et facet geslepen spiegel en laadje.


Met de originele knopjes en kuif.

In goede staat zonder houtworm. Kies voor een verzilverde spiegel waarvan de randen niet meer scherp en strak zijn afgewerkt (p.p. geslepen ), als u het aan de muur wilt bevestigen zonder gebruik te maken van een omlijsting of frame. Kan je de randen van de spiegel aanraken? Ervaar wat licht kan doen! Verrijk uw badkamer met een sfeervolle Ambiance RGB spiegel en geef uw badkamer elke dag een andere kleur.


Facet slijpen is een extra handeling die soms handmatig maar soms ook met een facetmachine gebeurd. Brocante spiegel in een antiek zilveren lijst Een brocante spiegel met een authentieke vintage look, in een antiek zilveren tint met een verweerde afwerking. De spiegellijst heeft een verweerde afwerking en patina die de schoonheid van het hout laten zien.


Deze spiegel geeft de sfeer van vervlogen tijden, alsof de spiegellijst al eeuwen oud en. Facet geslepen houdt in dat de randen van de spiegel een brede schuin geslepen zijde hebben in het oppervlak. Dit facet slijpen is duurder dan poly geslepen spiegel maar geeft een mooi effect. Als u kiest voor Facet geslepen kunt u ook wel of niet kiezen voor polyslijpen.


Met polyslijpen heeft u een mooier en niet-scherpe afgewerkte ronde rand. Onze facet geslepen spiegels kunenn op maat worden gemaakt in vele vormen en is ideaal als blikvanger voor woonkamers, eetkamers, slaapkamers, bedrijfsruimten, gangen en keukens. De andere manieren om de spiegel af te werken: met gewone scherpe randen (mag alleen in een lijst gebruikt worden) een mooie zachte ran voor de veilighei via. Alle kasten shop je online.


De beste keuze tegen lage prijzen!

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Spiegels eenvoudig online bestellen - spiegels diverse maten leverbaar! Prachtige mooie grote geslepen spiegel in de kleuren: Zilver en Goud (met gouden accenten in de lijst verwerkt), zeer mooie afgewerkte spiegellijst. In uw gewenste vorm, ronde spiegel met optioneel een gat voor het stopconctact of kraan. Optioneel een zandgestraald patroon voor ledverlichting achter de spiegel.


Geslepen schuine rand (1) Geslepen. De levertijd is 5-werkdagen - polygeslepen kan langer duren of facet geslepen randen duurt minimaal werkdagen. Bestel eenvoudig uw spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen ) bij Glaswebwinkel.


Naast de standaard verzilverde blanke spiegels die veel worden toegepast in badkamers, leveren wij ook op maat gemaakte spiegels in de kleuren brons of grijs. De zijkant van een geslepen glasplaat wordt machinaal zodanig bewerkt dat er een hooglans gepolijste vorm aan komt. Deze manier van slijpen van glas wordt veelal toegepast bij glazen meubels, geslepen spiegels , tafelbladen, glazen traptreden, glazen balustrades en andere toepassingen waar “het oog ook wat wil”. Voordat een glas vorm dan ook gebruiksklaar is, wordt deze geslepen en gepolijst. Bij deze bewerking wordt de dikte kant van het glas bewerkt zodat deze glanst en niet meer scherp is.


Naast de diktekant worden aan de onder- en bovenrand onder een hoek van graden twee kleine randjes geslepen om de scherpe randen te verwijderen. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glasrand dunner naarmate het facet breder wordt. Hoe dikker het glas, hoe breder het facet gemaakt kan worden. Een facet kan zowel op een rechtlijnige als op een glasplaat met een afwijkende vorm uitgevoerd worden.


Afhankelijk van de glasdikte, zijn er facetbreedtes mogelijk van mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts