woensdag 14 november 2018

Oud regaal

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. OUD Regaal Keukenrek Wandrek Antiek houten rek plank. Walden woods te larennh, kom ook eens rondneuzen in het unieke bos aan de rand van de larense heide. Oud regaal in de oude verf. Zijn kleur is lichtbruin oker kleurig en dat is de oude verf.


Leuk in je keuken met oude accessoires erin en erop en eraan.

En die kan je natuurlijk vinden op onze webshop. Vanwege zijn afmetingen te verzenden met Cheap Cargo, hij past dus niet in de afmetingen van een PostNL pakket. Javascript is uitgeschakeld. Bekijk alles met oud regaal ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Megagrote oud Frans regaal kapstok keukenplank 1cm. Prachtige stoere grote kapstok met haken.

Vaste lage prijs 180×25diep×48cm hoog zie ook mijn andere. Zie voor meer keuken regalen eens onze website, altijd uniek. Oud donkergroen regaal of keukenrek met een boel haken, dus je kan er veel aan kwijt. Een oude in de oude verf, donkergroen. Deze kan je overal ophangen en er mooie.


Overige Boxtel, Heel leuk dit oude zeeblauwe regaaltje. Oud houten wandrek, in het wit. Met mooie oude roestige haken, waaronder ook handgesmeede nagels. Lijkt me geweldig in de keuken, maar kan natuurlijk ook op andere plekken!


Breedte bij de middelste plank is 1cm. Dit rek moet worden opgehaald. Zoekresultaten oud regaal wandplank Zoekresultaten oud regaal wandplank Er zijn geen producten gevonden op trefwoord oud regaal wandplank Producten menu.


In de perfecte kleur, de perfecte patina en sleetsheid. Mooie lades en eronder mooie oude haakjes. Laatste foto zie je een beschadiging. Is alleen aan de zijkant te zien en heeft geen gevolgen voor de stevigheid. Met oude nagels als haken, lange en korte nagels.


Deze pin is ontdekt door Annette Rullenraad.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Puur brocante Fransgroen keukenrek met haken in afbladderende verf. Het artikel is uitverkocht. Categorie: Luiken en regalen.


Regaal Wordt gebruikt voor een tongstem met een korte schalbeker maar ook voor een instrument met ? Het regaal is een vrij oud register met een klankkleur die in de buurt komt van de toenmalige volksinstrumenten. Welkom bij het groenste gras, de leukste brocante winkel van Friesland. Veel artikelen kunt u bij ons bestellen, natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts