woensdag 14 november 2018

Behang zeegroen

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Dit prachtige behang met bladeren in zeegroen geeft je interieur veel sfeer en karakter en creëert een schitterende natuurlijke ambiance. De zichtbare en voelbare rijke textuur verrijkt het dessin en het behang heeft een mooie matte look. Met dit bladeren behang haal je op een stijlvolle manier een stukje natuur in huis.


Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.

Creëer een industriële look in huis met dit gave behang met effen betonlook in zeegroen. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Dit stijlvolle behang met strepen in zeegroen heeft een prachtige matte look en past perfect in een klassiek interieur. Je kunt dit behang niet alleen heel sfeervol combineren met lichte tinten, maar ook met donkere, warme kleuren en houtsoorten.


Zeegroene plusjes afgewisseld door lichtgrijze kruisjes. Ook verkrijgbaar in denimblauw en nude. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig hebt.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Behang Honingraat zeegroen.

Hoogte van de hexagram is 15cm. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Creëer een warme sfeer in huis met dit romantische behang met rozen in zeegroen. Het behang heeft een prachtige matte look en past perfect bij een brocante, romantische stijl die een fijn nostalgisch gevoel oproept en je eindeloos laat wegdromen naar mooie momenten uit het verleden. Bibelotte behang Honingraat zeegroen. Superlief in de kinderkamer!


Afgewisseld door een bronskleurige hexagram. Van sloophout behang tot steigerhout en betonvarianten. Om een muur goed en strak te behangen , hebben wij een aantal praktische tips. Zorg er altijd voor dat de ondergrond glad is.


Op een korrelige wand zal de lijm niet goed hechten en worden oneffenheden zichtbaar door het behang heen. Kijk goed naar de instructies van het behang. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn. Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Met glitter behang uw woning decoreren?


Wellicht heeft u hier nog niet over nagedacht, maar met behang kunt u een hoop meer bereiken. Diverse kleuren, patronen en structuur kunt u eenvoudig en snel aanbrengen.

Glitter behang is voor in vrijwel iedere ruimte geschikt om te gebruiken. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.


Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Spaans tegelmotief zeegroen behang behang op debehangsite. Dit bos vol dieren is een klassiek Toile de Jouy behang in een nieuw jasje. Hier en daar zie je een eekhoorn, een vlinder en een vogel! Fotobehang Zeegroen - Wisselt u graag van decoratie?


Je merkt dus: een combinatie met verf en behang zorgt voor stijl, ook al hoeft behangen niet moeilijk te zijn. Bij GAMMA helpen we je graag bij een slimme aankoop van behangpapier. Voor elke kamer vind je nieuwe ideeën in de online webshop. Daarom biedt GAMMA zo’n grote collectie behang aan.


Let op: Als u fotobehang op maat bestelt bij Foto4art, dient u centimeter bij de hoogte en de breedte van het behang op te tellen. Veel wanden zijn namelijk niet helemaal gelijk en door ruimte bij het behang op te tellen, voorkomt u dat u te weinig behang bestelt voor uw wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts