dinsdag 13 november 2018

Fotobehang berkenbos

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal!


Maak van je huis een thuis. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past.

Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Met het fotobehang Berkenbos lijkt het net alsof je vanaf je huiskamer direct het bos inloopt.


Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Dit fotobehang is prachtig voor woonkamer of slaapkamer.


Verkrijgbaar in diverse afmetingen.

De vermelde afmeting is breedte x hoogte. Met fotobehang transformeer je een ruimte volledig in een handomdraai. In onze online shop vind je diverse ontwerpen in talrijkestijlen.


Het Berkenbos fotobehang is leverbaar in verschillende afmetingen. Voor iedere kamer en voor iedere sfeer is er genoeg keus. Voor het mooiste effect bekijk je het behang van een geringe afstand. Van zeer dichtbij bekeken is een licht wazig effect onvermijdelijk.


Ons zeer realistische foto- en design behang wordt gedrukt op een hoogwaardige vliesbehang. Met het Berkenbos fotobehang maak je je interieur echt compleet! Klik hier voor meer informatie en tips. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Leg dit product in de winkelwagen en reken je product gemakkelijk en snel af.


Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National! Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.

Je kunt het formaat van je fotobehang zelf kiezen. Vul eenvoudig de hoogte en breedte in van je muur en je fotobehang wordt met deze afmetingen geleverd. Zo weet je zeker dat je afbeelding perfect uitkomt. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.


Neem een kijkje in de uitgebreide collectie bomen behang, met fotobehang berkenbos , fotobehang bos en meer natuurlijke plaatjes. Geef je kamer een nieuw uiterlijk met een bomen behang. Ook gepersonaliseerde maten en fotobehang van eigen foto mogelijk! Bestel tegen lage prijzen en met gratis verzending!


Bos fotobehang is leverbaar is vele afbeeldingen en verschillende maten. Zowel op papier- als op vliesbehang gedrukt. Je merkt pas dat t behang is tot je het aanraakt! Geprint in Full Colour en gemaakt op zelfklevend behang. Het behang is gemakkelijk aan te brengen zonder behanglijm.


Reference: Op de Veluwe vind je dit heuvelachtig landschap met daarop berkenbomen. Met de vroege voorjaarszon is dit een. Op de afbeelding is een bos in de kleuren zwart en wit weergegeven. Het fotobehang is gemaakt op basis van vlies.


Het is dus gemakkelijk om aan te brengen, afwasbaar en verwijderbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts