donderdag 22 november 2018

Papieren placemats hema

Papieren placemats hema

Bekijk ons ruime assortiment op HEMA. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Alle merken placemats hema. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Vandaag bestel morgen in huis.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Kies bijvoorbeeld servetten die bij het seizoen passen, of bij een speciale gelegenheid.


En ga voor placemats om je tafel of tafelzeil leuk op te maken. Naast servetten en placemats vind je bij ons ook onderzetters voor op tafel, om hete pannen op te zetten. Heb je een groot feestje en wil je persoonlijke placemats hebben, dan hebben we hier een set van papieren placemats. Deze kun je je eigen maken door het toevoegen van een passende foto. Het papier is van hoge kwaliteit en bij normaal gebruik zijn de placemats te hergebruiken.


TIP: combineer de papiere placemats met de bierviltjes (stuks). Voor 21:bestel is morgen in huis. HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen. Honderd papieren placemats met kant patroon Wil jij je etentje, taart of andere dingen op een leuke manier presenteren?


Ze hebben een ronde vorm, een witte kleur en een mooi kant patroon. Met een placemat heb je in een handomdraai de tafel gedekt. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken.


Praktisch voor de gewone avondmaaltij extra feestelijk in combinatie met een tafellaken bij een etentje. Allereerst beschermt een placemat je tafel tegen warmte van het bord en beschadigingen. Zodoende kunnen HEMA en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via sociale media. Info over papieren placemats.


Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat wil zeggen dat het papier gemaakt is van hout uit verantwoord beheerde bossen. Placemats koop je eenvoudig online bij bol.


Papieren placemats hema

Laat papieren placemats van horecakwaliteit drukken. Eventueel aan beide zijden afgewerkt met een waterafstotend mat- of glanslaminaat, voor een lange levensduur. Frisse kleuren, lichte structuur en uiteraard. Deze placemats zijn gemaakt van raffia en zijn gevlochten. De placemats hebben een diameter van cm.


Dit product wordt assorti door ons geleverd. Dit houdt in dat u de kleur niet zelf kunt kiezen. Maak snel gebruik van de placemats en bestel hem vandaag nog. Papieren placemats zijn ideaal voor wanneer u grote groepen ontvangt voor feesten of andere gelegenheden.


Ook voor het dagelijks gebruik zijn papieren placemats onmisbaar. Ontvangt u jonge, kleine gasten dan heeft VEGA horeca groothandel placemats in het assortiment die de kids zelf kunnen inkleuren. De collectie placemats van Blokker bestaan uit verschillende kleuren en materialen, zodat er voor iedereen in het gezin een geschikte placemat is!


Weet je hoe lang jouw gasten kijken naar jouw placemats ? Daarnaast zijn er placemats in vele verschillende uitvoeringen. Een ideaal promotiemiddel dus! Bij Drukzo bestel je de voordeligste placemats van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts